Lamborghini με ερπύστριες «οργώνει» στο χιόνι (Video)


Ένα νέο ρόλο απέκτησε μια Lamborghini Aventador, αντικαθιστώντας τους τροχούς της με ερπύστριες και ταξιδεύοντας με περίσσια χάρη στο χιόνι και τον πάγο.

  • 9/2/2021

Η τοποθέτηση ερπυστριών σε αυτοκίνητα  της διπλανής πόρτας αποτελεί μια καινούργια μόδα, η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στα στέκια πλουσίων petrol heads, οι οποίοι αναζητούν νέους τρόπους διασκέδασης πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου αυτοκινήτου τους.

Κάπως έτσι φτάσαμε στα ερπυστριοφόρα  offroaders ή ακόμα και σε πιο extreme καταστάσεις όπως η ρωσική Bentley Continental GT που ζήλεψε τη δόξα και τη χάρη ενός πραγματικού τανκ.

Αυτή τη φορά βέβαια ένας Αμερικανός YouTuber από την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έκανε ένα ακόμα βήμα παραπέρα, προσαρμόζοντας τις ερπύστριες στους τροχούς μια Lamborghini.

Ακούγετε τρελό, ωστόσο, στη θέα μιας κοκκινόμαυρης Lamborghini να οργώνει το χιόνι δεν μπορεί να μείνει κανείς ασυγκίνητος.

Το αν τα κατάφερε να ανταποκριθεί στο νέο της ρόλο δεν θα σας το αποκαλύψουμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος πάντως το θέαμα είναι εντυπωσιακό και ελαφρώς… παρανοϊκό μιας και το ιταλικό supercar με της γερμανικές καταβολές βρέθηκε σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν ευδοκιμεί.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή η Bentley είναι το πιο πολυτελές... τανκ του κόσμου (Video)

Ρεκόρ ταχύτητας για την Bentley που εξελίχθηκε σε… τανκ

Η Bentley Continental GT και το Jeep Wrangler μετατρέπονται σε τανκ