Lamborghini σε ρόλο υποβρυχίου βουτάει στα νερά (Video)


Lamborghini μετατρέπεται στο Yellow Submarine των Beatles καθώς αποφάσισε να τα βάλει με τους πλημμυρισμένους δρόμους της Φλόριντα.

  • 10/11/2020

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι πλημμυρισμένοι δρόμοι δεν αποτελεί θλιβερό προνόμιο της χώρας μας, καθώς ανάλογα φαινόμενα παρατηρούνται και σε πιο οργανωμένα κράτη.

Δεν αποτελεί είδηση, λοιπόν, ότι μετά από μια νεροποντή οι δρόμοι στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής πλημμύρισαν, αντιθέτως θα πρέπει να σταθεί κανείς στο γεγονός ότι ο οδηγός μιας Lamborghini αψήφησε τα λιμνάζοντα νερά περνώντας μέσα από αυτά.

Εξαιτίας και του χαμηλού ύψους της κίτρινης Lamborghini Huracan Cabrio το νερό σκέπασε ολόκληρο το αυτοκίνητο και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η στιγμιαία βύθιση του ιταλικού supercar κάτω από την… επιφάνεια του νερού θα προκαλούσε την ακινητοποίησή του, η αμφίβια Lambo διέψευσε τις προβλέψεις συνεχίζοντας απρόσκοπτη το έργο της.

Σε πείσμα των καιρών και εκείνων που επιμένουν ότι τα ιταλικά χαλάνε, το Yellow Submarine της Lamborghini έβγαλε ασπροπρόσωπο τον παράτολμο οδηγό του, o οποίος θα έχει μια ακόμα περιπέτεια με happy end για να διηγείται στα εγγόνια του.