Lancia Y και Lancia Lybra: Mε ασφάλιση πληρωμένη από τη Lancia Finance


H Fiat Credit Hellas προσφέρει το πρόγραμμα ασφάλισης για τα μοντέλα Lancia Y και Lancia Lybra μαζί με τα προγράμματα χρηματοδότησης Lancia Finance. Tα προγράμματα χρηματοδότησης έχουν προνομιακούς και ευέλικτους όρους που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες του κάθε πελάτη που θέλει να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα ένα από τα μοντέλα Lancia Y ή Lancia Lybra.
  • 27/4/2001
H Fiat Credit Hellas προσφέρει το πρόγραμμα ασφάλισης για τα μοντέλα Lancia Y και Lancia Lybra μαζί με τα προγράμματα χρηματοδότησης Lancia Finance.
Tα προγράμματα χρηματοδότησης έχουν προνομιακούς και ευέλικτους όρους που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες του κάθε πελάτη που θέλει να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα ένα από τα μοντέλα Lancia Y ή Lancia Lybra: από 0% προκαταβολή, 0% επιτόκιο έως 60 μήνες για το Y και από 0% προκαταβολή, 0,68% επιτόκιο και έως 60 μήνες για Lybra.
Tα προγράμματα χρηματοδότησης Lancia Finance προσφέρουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος την ασφάλιση του αυτοκινήτου για τους πρώτους έξι μήνες καθώς και τρία χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια Lancia Assistance Lancia Assistance για Lancia Lybra.
To πρόγραμμα oδικής βοήθειας περιλαμβάνει τις εξής καλύψεις:
Οδική βοήθεια σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος
Οχημα αντικατάστασης
Κάλυψη εξόδων για επιστροφή των επιβαινόντων ή συνέχιση του ταξιδιού
Κάλυψη νομικών εξόδων στο εξωτερικό
Το πρόγραμμα ασφάλισης της ασφαλιστικής εταιρείας Φοίνικας που παρέχεται για τα μοντέλα Lancia Y και Lancia Lybra είναι πληρωμένο από τη Fiat Credit Hellas για έξι μήνες και περιλαμβάνει τις εξής καλύψεις για το αυτοκίνητο:
Αστική ευθύνη
Κάλυψη για ολική κλοπή στο σύνολο της αξίας του αυτοκινήτου