Land Rover Defender V8 Bond Edition: Για να αισθάνεσαι... James Bond (video)


H Land Rover είναι εδώ και χρόνια ένας από τους βασικούς προμηθευτές αυτοκινήτων για τις ταινίες δράσης του James Bond, και η νέα ταινία του διάσημου υπερ-πράκτορα, No Time To Die, έρχεται να συνεχίσει αυτήν την παράδοση.

  • 3/9/2021

Ένα από τα αυτοκίνητα που θα δούμε είναι το νέο Land Rover Defender V8 και γι αυτό η φίρμα δημιούργησε μια ειδική έκδοση, Bond Edition με την υπογραφή Land Rover SV Bespoke, προς τιμήν του Defender που συμμετείχε στην 25η ταινία του James Bond, No Time To Die.

Το νέο μοντέλο είναι βασισμένο στο πρόσφατα λανσαρισμένο Defender V8 απόδοσης 525 ίππων και διαθέσιμο σε εκδόσεις αμαξώματος 90 και 110. Εμπνευσμένο σχεδιαστικά από τα Defender που εμφανίζονται στο No Time To Die περιλαμβάνει το πακέτο αμαξώματος Extended Black με ζάντες Gloss Black 22 ιντσών και δαγκάνες εμπρός φρένων σε Xenon Blue.

Το μοναδικό πίσω σήμα «Defender 007», τα φώτα υποδοχής υποδοχής με προβολή στο έδαφος του λογότυπου «007», φωτιζόμενες πλάκες μαρσπιέ και αποκλειστικό animation εκκίνησης στο Pivi Pro infotainment είναι μερικά ακόμη τεχνολογικά Highlights εμπνευσμένα από την ταινία ενώ κάθε Defender V8 Bond Edition φέρει το λογότυπο SV Bespoke και μια αποκλειστική πλακέτα «One of 300» καθώς θα κατασκευαστούν 300 αυτοκίνητα της εν λόγω έκδοσης.

Το No Time To Die κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.