Land Rover Defender: Χωρίς… μακιγιάζ!


Η πρώτη φωτογραφία του νέου Defender διέρρευσε από χρήστη του Instargam κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέα ταινίας του James Bond!

  • 27/8/2019

Η Land Rover δίνει με το σταγονόμετρο πληροφορίες για το νέο Defender, πλην όμως είχε αποκαλύψει κάποια στοιχεία και πολλές εικόνες με καμουφλαρισμένο το αμάξωμα.

Ωστόσο, το βρετανικό off-road πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του James Bond «No time to die», με αποτέλεσμα να υπάρξει η πρώτη διαρροή (;) από χρήστη του Instagram που ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο λογαριασμό του, μέσω της οποίας γίνεται ξεκάθαρο πως εκτός του ότι διατηρεί την «τετραγωνισμένη» σχεδιαστική φιλοσοφία του προκατόχου (κάτι που γνωρίζαμε), διαθέτει ωστόσο πολλά νέα, μοντέρνα στοιχεία. Τα φωτιστικά για παράδειγμα που παραπέμπουν στα Range Rover.

Ανάμεσα στις καινοτομίες το γεγονός ότι η (προαιρετική) αερανάρτηση διαθέτει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας στα ελατήριά της για λόγους προστασίας, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν ενισχυμένα υποπλαίσια και σύνδεσμοι. Και αυτό προκειμένου το Defender να ξεπερνά τα μέχρι τώρα στάνταρ της μάρκας σε ότι αφορά την κίνηση εκτός δρόμων.