Λάρισα: 41χρονος έχασε το δίπλωμά του για 15 χρόνια - Οδηγούσε συνεχώς υπό την επήρεια αλκοόλ


Τα ξημερώματα της Κυριακής υποβλήθηκε σε αλκοοτέστ από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λάρισας, όπου βρέθηκε για ακόμα μία φορά να οδηγεί ενώ τα... είχε τσούξει.  

  • 8/5/2023

Η ελληνική επικαιρότητα δεν σε αφήνει να ησυχάσεις... Ένα νέο συμβάν έρχεται από τη Λάρισα για να υπενθυμίσει σε όλους ότι έχουμε ακόμα πολλά βήματα που πρέπει να κάνουμε προς την οδική ασφάλεια.

Όπως έγινε γνωστό από πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», τα ξημερώματα της Κυριακής 41χρονος μοτοσυκλετιστής έπεσε πάνω σε μπλόκο της Τροχαίας που είχε στηθεί στην οδό 28ης Οκτωβρίου και του έγινε τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια κατανάλωσης αλκοόλ.

Μετά από δύο μετρήσεις τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο άνδρας τα... είχε τσούξει για τα καλά και έτσι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενώ του επιβλήθηκε αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για 5 χρόνια!

Ωστόσο λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος οδηγός απασχολεί τις αστυνομικές αρχές αφού αντίστοιχες παραβάσεις του έχουν βεβαιωθεί τα έτη 2019, 2020, 2022 και έτσι έχει φτάσει συνολικά τα 15 έτη αφαίρεσης της άδειας οδήγησης!

Πηγή: onlarissa.gr