Λιγότερο καμουφλάζ για την υβριδική Mercedes AMG S63e των 700 ίππων


Με καλυμμένα μόνο τους προφυλακτήρες και τα λογότυπα το νέο supercar της Mercedes δοκιμάζεται στο Nurburgring.

  • 16/6/2021

Οι δοκιμές για το νέο πανίσχυρο sedan της Mercedes συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με την πίστα του Nürburgring να αποτελεί το τέλειο πεδίο δράσης. Η νέα Mercedes AMG S63e «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό στη διάσημη πίστα με ελάχιστα μέρη της καλυμμένα. Όχι όμως τη θύρα φόρτισης στο πίσω αριστερό φτερό που προδιαθέτει για την ύπαρξη plug-in hybrid συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο V8 twin-turbo των 4 λίτρων θα διατηρηθεί στην AMG S63e και συνδυαστικά με τον ηλεκτροκινητήρα φημολογείται ότι θα αποδίδει 700 ίππους ισχύ.

Από τις φωτογραφίες γίνεται σαφές ότι η συνταγή «AMG» διατηρείται με τη χαμηλότερη και πιο σκληρή ανάρτηση, τα ενισχυμένα φρένα και τους μεγαλύτερης διάστασης τροχούς, αλλά και την εξάτμιση με τις 4 απολήξεις. Η μάσκα Panamericana είναι σημείο αναφοράς, όπως και ο πιο σπορ και επιθετικός μπροστινός προφυλακτήρας και ο πίσω διαχύτης.

Να αναφέρουμε πώς υπάρχει ενδεχόμενο για τη δημιουργία της top έκδοσης S73e με 800 ίππους, ως «διάδοχος» της έκδοσης AMG S65 με τον V12 κινητήρα που θα καταργηθεί.