LIVE: Δείτε ζωντανά το φετινό φεστιβάλ του Goodwood


Το Goodwood Festival of Speed του 2018 ξεκίνησε ήδη και από εκεί θα παρελάσουν μερικά από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα ολόκληρου του πλανήτη
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 12/7/2018

 

Το περιβόητο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood γιορτάζει φέτος τα 25 του χρόνια, και γι' αυτό έχει μερικές πολύ ξεχωριστές στιγμές να παρουσιάσει στους φίλους της αυτοκίνησης.

Μάλιστα, καθώς οι κατασκευαστές αναζητούν νέους τρόπους να επιδείξουν τα αυτοκίνητά τους απομακρυνόμενοι από τις κλασικές εκθέσεις, τέτοια events αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία να δείξουν τα νέα μοντέλα τους. 

Όπως για παράδειγμα θα κάνει η Toyota όπου θα δείξει για πρώτη φορά τη νέα Supra. Mέσα στις επόμενες ημέρες, με κορύφωση την Κυριακή, θα παρελάσουν και άλλα πολύ ενδιαφέροντα αυτοκίνητα όπως το GT-R50 της Italdesign, η McLaren 600LT, το Tesla Model 3 για πρώτη φορά στην Ευρώπη κ.λπ.

Μάλιστα αρκετές εταιρίες ετοιμάζουν ειδικά μοντέλα για την συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως η BMW που θα δείξει μία έκδοση με την ονομασία Performance Parts Concept με ένα body kit από ελαφρά υλικά, ενώ την εμφάνισή της θα κάνει και μία Mustang του 1965 η οποία θα κάνει την διαδρομή αυτόνομα, χωρίς οδηγό.

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι που μεταδίδει απευθείας την εκδήλωση, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα θα επιστρέφουμε με κάποια συγκεντρωτικά πλάνα από ξεχωριστά αυτοκίνητα που σπάνια κάνουν δημόσια την εμφάνισή τους.