LIVE: To Car and Driver στην 89η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης!


Ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η πιο γνωστή και σημαντική σε αξία αντίστοιχη διοργάνωση επί ευρωπαϊκού εδάφους. Περισσότεροι από 900 εκθέτες λαμβάνουν μέρος ενώ θα παρουσιαστούν περισσότερα από 150 καινούργια μοντέλα και πρωτότυπα οχήματα.

  • 5/3/2019

Οι απεσταλμένοι του Car and Driver βρίσκονται ήδη στην ελβετική πόλη και θα μας μεταφέρουν άμεσα τις ειδήσεις και το κλίμα που θα επικρατεί στις δύο μεγάλες σάλες των εγκαταστάσεων της έκθεσης όπου οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα παρουσιάσουν τα καινούργια οχήματά τους.

Το ενδιαφέρον, αφενός εστιάζεται κυρίως στο πώς διαμορφώνεται η «επόμενη ημέρα» της Αυτοκίνησης, η οποία προφανώς είναι η ηλεκτροκίνηση, και αφετέρου στα οχήματα που αποτελούν όνειρο για τους περισσότερους από εμάς. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά τα δύο. Καθώς τα αυτοκίνητα μετατρέπονται όλο και περισσότερο σε κινητές πλατφόρμες ηλεκτρομηχανικής, έχει αξία να δούμε πώς συνδυάζονται έμπρακτα αυτοί οι δύο τεχνολογικοί τομείς.

Παραμείνετε στο site μας όπου μέσω της εικόνας και της συνεχούς ενημέρωσης θα μπορείτε να έχετε ουσιαστική πληροφόρηση για ό,τι νέο υπάρχει στο χώρο της εφετινής έκθεσης της Γενεύης, με συνεχή ροή και ανταπόκριση από την αυτοκινητική «καρδιά» της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΚΑΝΟΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ