Λουτράκι: Φορτηγατζής έβαλε καύσιμα 1.200 ευρώ και έγινε «καπνός» χωρίς να πληρώσει!


Προφανώς το φορτηγό δεν είναι το κατάλληλο όχημα για να διαφύγεις από αυτή την κατάσταση και έτσι ο οδηγός, λίγη ώρα μετά το συμβάν, έπεσε στα χέρια την αστυνομίας.

  • 7/6/2023

Ένα περιστατικό που δεν βλέπουμε συχνά στα ελληνικά πρατήρια υγρών καυσίμων συνέβη πριν από μερικές ημέρες στο Λουτράκι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του loutrakiblog.gr ένας 30χρονος οδηγός φορτηγού προσέγγισε βενζινάδικο της περιοχής και ζήτησε από τον υπάλληλο να φουλάρει τις δεξαμενές καυσίμου.

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία η αντλία είχε γράψει το ποσό των 1.200 ευρώ. Ο υπάλληλος πήρε την απόδειξη και την έδωσε στον οδηγό για να τον πληρώσει. Ωστόσο ο οδηγός του ζήτησε πρώτα να βγάλει μερικές φωτογραφίες τα παραστατικά με το κινητό του, το οποίο βρισκόταν μέσα στο φορτηγό. Όταν ο οδηγός μπήκε στο όχημα έβαλε μπροστά και... έγινε καπνός!

Ο υπάλληλος έντρομος κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ενημέρωσε για το συμβάν. Προφανώς με ένα τόσο βαρύ όχημα δεν θα μπορούσε να διαφύγει εύκολα και έτσι οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μετά από λίγη ώρα και τον συνέλαβαν.