Με 3.000 ευρώ το Dacia Duster γίνεται αγνώριστο!


Μαζί με τις εξαιρετικές off road ικανότητες, το Duster είναι… διάσημο και για την χαμηλή τιμή του. Πλέον, με ένα μικρό budget μπορείτε να το μεταμορφώσετε σε ένα sport SUV.

  • 8/10/2021

Ένα πολύ ενδιαφέρον body kit για το Dacia Duster παρουσιάζει ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Prior, το οποίο κυριολεκτικά το κάνει αγνώριστο!

Το εν λόγω kit αεροβοηθημάτων, είχε παρουσιασθεί το 2020, ωστόσο τώρα είναι διαθέσιμο και περιλαμβάνει τα εξής:

Προεκτάσεις φτερών, ένα χείλος που τοποθετείται στον εμπρός προφυλακτήρα και έναν διαχύτη. Καθώς το το Duster είναι ένα φθηνό αυτοκίνητο η βελτίωση του δεν κοστίζει πολύ. Το kit αυτό κοστίζει 2.995 ευρώ και αν θέλετε να το ολοκληρώσετε είναι διαθέσιμη και μία αεροτομή που κοστίζει 299 ευρώ.

Το kit μπορεί, τηρουμένων των αναλογιών να φαίνεται φθηνό, σε είναι όμως… φθηνιάρικο, μια και τα εξαρτήματα του είναι κατασκευασμένα από Duraflex. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιείται αρκετά στον χώρο των βελτιώσεων αυτοκινήτων.

Με τον τρόπο αυτό το Duster μεταμορφώνεται όπως αυτό των φωτογραφιών με 3.294 ευρώ (συμπεριλαμβανόμενης της αεροτομής) και μετά από ελάχιστες ώρες τοποθέτησης των εξαρτημάτων.

Η Prior για να δώσει έναν πιο sport χαρακτήρα, τοποθέτησε επιπλέον στο Duster διπλή εξάτμιση, έβαψε την μάσκα σκούρα και κόκκινες τις δαγκάνες των φρένων και χαμήλωσε το πλαίσιο μερικά εκατοστά. Τέλος το εξόπλισε με μεγαλύτερους τροχούς και πολύ φαρδιά ελαστικά τα οποία λογικά κοστίζουν περισσότερο από το κιτ αεροδυναμικής.

Ακόμη και χωρίς αυτά τα extra, η πρόταση βελτίωσης της Prior είναι αξιοπρόσεκτη για όποιον θέλει να δώσει έναν άλλο χαρακτήρα στο Duster του.