Με 3.300€ η Prior Design κάνει το Dacia Duster... αγνώριστο (video)


Για ακόμα μία φορά οι Γερμανοί της Prior Design εμπνεύστηκαν απ' το δημοφιλές SUV και το μεταμόρφωσαν στα όρια.

  • 9/3/2022

Η Prior Design είναι ένας γερμανικός οίκος που του αρέσει να καταπιάνεται συχνά με το Dacia Duster και να παρουσιάζει «ακραίες» προτάσεις που τραβάνε τα βλέμματα και προκαλούν ενθουσιασμό. Αυτό έπραξε για ακόμα μία φορά προχωρώντας στην κατασκευή ενός bodykit για το δημοφιλές SUV, προσφέροντάς του sport χαρακτηριστικά που δεν μπορεί να βρει κανείς μεταξύ των διαθέσιμων εκδόσεων.

Η τελευταία πρόταση περιλαμβάνει εντυπωσιακά "φουσκωμένους" θόλους με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα που κρύβουν στο εσωτερικό τους τεράστιες πεντάστερες ζάντες σε χρυσό χρώμα. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί ένας -επίσης μαύρος- διαχύτης μέσα από τον οποίο ξεπροβάλλουν δύο τεράστιες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Εντυπωσιακές είναι οι παρεμβάσεις και στο μπροστά μέρος όπου στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί ένας τεράστιος αεραγωγός που φτάνει χαμηλά μέχρι το έδαφος. Έχετε κατά νου πως το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει μια σειρά τροποποιήσεων και στο σύστημα των αναρτήσεων που σημαίνει ότι μετά την εφαρμογή του θα χαθεί κάθε δυνατότητα για off-road περιπέτειες.

Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των επιμέρους τμημάτων ονομάζεται «DuraFlex» που είναι πιο ελαφρύ από το παραδοσιακό fiberglass και προσφέρει λείες επιφάνειες πάνω στις οποίες μπορεί να ταιριάξει εύκολα και αποτελεσματικά ο επιθυμητός χρωματισμός του υποψήφιου αγοραστή.

Η Prior Design κατά την παρουσίαση δεν ανέφερε τυχόν περιορισμούς στην εφαρμογή του κάτι που σημαίνει ότι η πρόταση μπορεί να «κουμπώσει» πάνω σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις που κυκλοφορούν στην αγορά. Το κόστος του πακέτου ξεκινάει από τις 3.300€ και μπορεί να ανέβει όσο ο πελάτης προσθέτει έξτρα επιλογές.

Δείτε το "αγριεμένο" Dacia Duster στο παρακάτω video…

Πηγή: Prior Design