Με αυτό το νέο Honda E Limited Edition κυκλοφορεί ο Πρωταθλητής Max Verstappen (photos)


Η Honda μπορεί να έφυγε πρακτικά από τη Formula 1 στο τέλος του 2021, δεν παύει όμως να έχει στενές σχέσεις με τη Red Bull, καθώς η δεύτερη θα χρησιμοποιεί τον ιαπωνικό κινητήρα μέχρι το τέλος του 2025.

  • 5/7/2022

Με τον Max Verstappen και τη Red Bull να κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στη Formula 1, προπορευόμενοι στην κατάταξη τόσο του πρωταθλήματος οδηγών, όσο και σε αυτή των κατασκευαστών, είναι σίγουρο ότι η αποχωρήσασα Honda είναι πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση της ομάδας.

Διατηρώντας στενές σχέσεις με την ιαπωνική εταιρεία, ο πρωταθλητής Max Verstappen, έχει επιλέξει τη Honda E Limited Edition για τις βόλτες του στην πόλη, το νέο, ηλεκτρικόπεριορισμένης έκδοσης, μοντέλο της Honda που είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην Ευρώπη

Οπτικά, η Limited Edition είναι βαμμένη σε Premium Crystal Red απόχρωση, η οποία δεν είναι διαθέσιμη στο κανονικό μοντέλο. Διακοσμείται με μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα και μαύρες ζάντες των 17 ιντσών.

To Honda E Limited Edition πρόκειται για ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, που λόγω της μπαταρίας των 35.5 kWh που φέρει, είναι περιορισμένης αυτονομίας καθώς μπορεί να διανύσει μόνο 220 km με μία πλήρη φόρτιση. Η Limited Edition έχει την κίνηση στους πίσω τροχούς, και αποδίδει 152 PS και 315 Nm ροπής. Το κόστος του ξεπερνά τα 44.000€, ποσό καθόλου μικρό για ένα τόσο μικροκαμωμένο αυτοκίνητο.

Ο Max Verstappen είχε μόνο καλά σχόλια να κάνει για το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Honda, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Το Honda E Limited Edition είναι απλά εξαιρετική. Έχει funky όψη, είναι μικρό και οδηγείται πολύ ευχάριστα. Είναι ένα απίθανο ηλεκτρικό όχημα πόλης».