Με δυναμική παρουσία Citroen Γιαννίρης στην 83η Δ.Ε.Θ.


Η Citroen Γιαννίρης, επίσημος διανομέας και επισκευαστής Citroen στη Δυτική Θεσσαλονίκη, θα δώσει δυναμικό παρόν στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (8-16 Σεπτεμβρίου). 

  • 7/9/2018

Στο 350 τ.μ. εντυπωσιακό περίπτερο της Citroen Γιαννίρης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά ολόκληρη τη γκάμα των μοντέλων της Citroen. Η νέα ειδική έκδοση C1 Urban Ride, έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την διαφορετικότητα και εξωστρέφεια στηριζόμενο στις βασικές αξίες της μάρκας, καλύπτοντας με τρόπο μοναδικό τις αστικές και όχι μόνο μετακινήσεις! 

Το βραβευμένο C3, τονίζει τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης που παρέχει. Η άψογη οδική του συμπεριφορά, τα στιλάτα και πρακτικά Airbumps®, το άνετο εσωτερικό του και η ConnectedCam Citroën™, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό.

Το νέο C4 Cactus με τον υπερ-πλούσιο εξοπλισμό, προσφέρει μία εμπειρία πρωτόγνωρης άνεσης χάρη στα μεγάλα του καθίσματα Advanced Comfort Seats, τις πρωτοποριακές αναρτήσεις Progressive Hydraulic Cushions, τους χώρους και την απίστευτη εργονομία που σας προσφέρει η προηγμένη άνεση Citroën Advanced Comfort®.

Το Next Gen. SUV C3 Aircross, ξεχωρίζει με τη μοναδική του φρεσκάδα στη σχεδίαση και το ιδιαίτερο αμάξωμα, που αποπνέει δυναμισμό. Το C3 Aircross καλεί τον οδηγό του να απολαύσει την οδήγηση προσφέροντας προηγμένη άνεση και αίσθηση αυτοκινήτου SUV, που τονίζεται και από τις αυξημένες δυνατότητες κίνησης σε δύσκολες συνθήκες, χάρη στο Grip Control με Hill Assist Descent.

Ακόμη, στο περίπτερο της Citroen Γιαννίρης θα δεσπόζουν με την επιβλητική εμφάνισή τους, το νέο C4 SpaceTourer, καθώς και το οικογενειακό C - Elysee.

Η ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της Citroen, με τον πολυβραβευμένο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά “Κινητήρα της Χρονιάς”, τον Turbo PureTech κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων που φέρει πλέον 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τον ολοκαίνουργιο diesel κινητήρα των 1,5 BlueHDi που συνδυάζεται επίσης με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, θα είναι εκεί για τους φίλους της αυτοκίνησης και της προηγμένης τεχνολογίας. 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της φετινής Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο της Citroen Γιαννίρης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα του προγράμματος Citroen Advanced Comfort®, που συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες και απαράμιλλη άνεση, ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις. 

Τα ανώτερα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της Citroen, τονίζονται με τρόπο ιδανικό στην 83η Δ.Ε.Θ. μέσα από τη δυναμική παρουσία της Citroen Γιαννίρης η οποία εδώ και 33 ολόκληρα χρόνια προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα Citroen στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας των αυτοκινήτων της Citroen, υποστηρίζονται με τις καλύτερες προοπτικές, τόσο στον τομέα των πωλήσεων, όσο και σε αυτόν του after sales από τη δυναμική υπογραφή - σφραγίδα της Citroen Γιαννίρης.