Με έξι κινητήρες και 2.700 ίππους το νέο υπερόπλο της Mercedes-AMG


ΕΝΑ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΤΗΣ CIGARETTE RACING ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η MERCEDES-AMG, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΞΙ V8 ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 2.700 ΙΠΠΩΝ.

  • 14/2/2020

Κυρίαρχη σε στεριά και θάλασσα αναδεικνύεται η Mercedes-AMG υπογράφοντας μια εξεζητημένη κατασκευή της Cigarette Racing.

Πρόκειται για ένα ταχύπλοο το οποίο εφοδιάζεται με έξι V8 κινητήρες της Mercury κάθε ένα από τους οποίους αποδίδει με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή 450 ίππους.

Η συνδυαστική απόδοση των έξι κινητήρων φτάνει τους 2.700 ίππους γεγονός που επιτρέπει στο ταχύπλοο της Mercedes-AMG και της Cigarette Racing να ταξιδεύει στη θάλασσα ακόμα και με την ταχύτητα των 80 κόμβων (129 χλμ./ώρα).

Οι δερμάτινες επενδύσεις του εσωτερικού και το ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας συμπληρώνουν το προφίλ ενός ταχύπλοου που ταιριάζει δίχως αμφιβολίας στις τετράτροχες κατασκευές της Mercedes-AMG.

Εξ αυτού ορμώμενοι, οι Γερμανοί δημιούργησαν μια ειδική έκδοση της G-Class AMG 63, οι έχει ντυθεί στα χρώματα του ταχύπλοου, κρύβοντας κάτω από το καπό της τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 577 ίππων.

Αν τώρα αναρωτιέστε για την τιμή του ταχυπλόου της Mercedes-AMG, τότε ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε ως το Miami των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το οποίο και φιλοξενεί αυτήν την περίοδο μιας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις σκαφών παγκοσμίως.