Me Octavia RS 245 "Challenge Plus" η Skoda στην Γενεύη


Η Skoda έχει βάλει σκοπό να κλέψει την παράσταση στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου, που ξεκινά στη Γενεύη στις 6 Μαρτίου. Μετά από το κορυφαίο σε εξοπλισμό Kodiaq L&K και την ανανεωμένη εκδοχή της Fabia, οι Τσέχοι επεμβαίνουν επίσης στην Octavia, αλλά και στο Superb, το οποίο θα αποκτήσει κινητήρα 268 PS.

  • 22/2/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

Πολλές και διάφορες θα είναι οι ενδιαφέρουσες πρεμιέρες της Skoda κατά το 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Σχετικά με την κορυφαία εκδοχή της Octavia, οι ειδήσεις αναφέρουν πως το μεσαίο μοντέλο των Τσέχων αποκτά το «πακέτο» Challenge Plus, του οποίου, όμως, οι φωτογραφίες δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι η σχεδίασή του θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό του.

Μάλιστα, η Octavia θα αποκτήσει κι έναν extra ψηφιακό πίνακα οργάνων, τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι στο Karoq.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εν λόγω πίνακας έχει ύψος σχεδόν 30 cm και θα διατίθεται επίσης στα μοντέλα Kodiaq και Superb.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο θα υιοθετήσει μία νέα έκδοση του δίλιτρου βενζινοκινητήρα του ομίλου Volkswagen, ισχύος 272 PS, μαζί με το κιβώτιο DSG 7 σχέσεων! Στο ίδιο πλαίσιο, το Superb θα αποκτήσει πιο προχωρημένο εξοπλισμό.