Με ολοκαίνουρια μοντέλα της Audi εξοπλίστηκαν οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου


Η Audi παρέδωσε στους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου τα νέα εταιρικά οχήματα που θα χρησιμοποιούν για τη σεζόν 2022-2023, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια συνεργασίας τους.

  • 11/11/2022

Η Audi γιορτάζει τα 20 χρόνια φιλίας και συνεργασίας με την Μπάγερν Μονάχου, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρέδωσε το νέο στόλο οχημάτων στους παίκτες της ομάδας. 30 εργαζόμενοι της Audi ταξίδεψαν από το Audi Forum, δηλαδή την έδρα της Audi στο Ingolstadt, στο Μόναχο για να παρδώσουν τα 15 οχήματα στους παίκτες και τα διοικητικά πρόσωπα της Μπάγερν.

Όλα τα μέλη της ομάδας οδηγούν πλέον τα Audi RS e-tron GTAudi Q4 e-tron και Audi e-tron Sportback, ως εταιρικά τους οχήματα, ενώ κατά την παράδοσή τους, και το concept car Audi RS e-tron GT FC Bayern έκανε την εμφάνισή του κατά την παράδοση των αυτοκινήτων, με τις δύο γερμανικές εταιρείες να τιμούν την πολυετή τους συμμαχία.

Η Audi ενισχύει τη συνεργασία της με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ παράλληλα επεκτείνει την γκάμα ηλεκτρικών της οχημάτων, υποσχόμενη στους πελάτες της ένα εξηλεκτρισμένο μέλλον. Το Audi e-tron κυκλοφόρησε πριν 4 περίπου χρόνια, όποτε και η Audi ξεκίνησε τη μετάβασή της στον ηλεκτρισμό. Στόχος είναι η μετάβαση στον ηλεκτρισμό να ολοκληρωθεί μέχρι το 2026, χρονιά ως την οποία η αυτοκινητοβιομηχανία από τη Βαυαρία σκοπεύει να έχει παρουσιάσει πάνω από 20 ηλεκτρικά μοντέλα.

Ο επικεφαλής της Audi Henrik Wenders δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία δείχνει πώς δύο ισχυρές μάρκες διαμορφώνουν αυθεντικά το μέλλον. Όταν η φαντασία και το πάθος ενώνονται, τα μεγάλα επιτεύγματα είναι το μόνο αποτέλεσμα. Αυτό είναι που ενώνει την FC Bayern και την Audi».

Από τη μεριά του, ο Oliver Kahn, Διευθύνων Σύμβουλος της FC Bayern Munich, σχολίασε: «Η FC Bayern είναι τυχερή που έχει την Audi στο πλευρό της ως αξιόπιστο συνεργάτη για περισσότερα από 20 χρόνια τώρα. Μας ενώνει ο τρόπος που προσπαθούμε συνεχώς για την τελειότητα και πάντα σκεφτόμαστε μπροστά – για παράδειγμα, όταν πρόκειται για κινητικότητα. Ο κοινός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στο δρόμο της επιτυχίας με την Audi στο μέλλον».