Με Renault Twingo και Ferrari η τούρτα γενεθλίων της Shakira


Ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Gerard Pique και τη Shakira μετά τον δύσκολο χωρισμό τους.

  • 3/2/2023

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Shakira και τον πρώην σύντροφό της Gerard Pique. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κολομβιανή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της single το οποίο ουσιαστικά είναι από την αρχής έως το τέλος ένα diss στον πρώην ποδοσφαιριστή, κράζοντάς τον για τον τρόπο με τον οποίο τερμάτισε τη σχέση τους.

Ένας από τους στίχους που συζητήθηκε περισσότερο ήταν αυτός που απευθυνόμενη στον πρώην έλεγε «αντάλλαξες Ferrari με Twingo, αντάλλαξε Rolex με Casio», στάζοντας φαρμάκι για τη νέα σύντροφο του Pique, την 23χρονη Clara Chia.

Τις επόμενες ημέρες από την κυκλοφορία του τραγουδιού, το οποίο σημειωτέων έκανε πολλά εκατομμύρια views, ο Pique απάντησε πηγαίνοντας στα γραφεία της ποδοσφαιρικής λίγκας που διευθύνει οδηγώντας ένα Renault Twingo.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου η Shakira είχε γενέθλια (σημ: την ίδια ημέρα είχε και ο Pique) και έτσι πολλοί fans της έστειλαν ως δώρο στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια τούρτες με κάθε λογής σχέδια. Μία από αυτές ήταν διακοσμημένη με μία Ferrari και ένα Renault Twingo και φυσικά η Κολομβιανή δεν έχασε την ευκαιρία και τη μοιράστηκε μέσα από τα  social media με τους followers.