Με ένα "τρελό" Subaru Leone (GL Wagon) o Travis Pastrana στο επόμενο “Gymkhana”! (Video)


Σε ανάρτησή του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Travis Pastrana αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο με το οποίο θα διαδραματιστεί το επόμενο επεισόδιο της σειράς «Gymkhana» θα είναι ένα Subaru Leone Wagon (GL Wagon) τού 1983!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΠΗΓΗ: CAR AND DRIVER, ΗΠΑ.
  • 21/1/2022

Ο Travis Pastrana, ο γνωστός Αμερικανός αναβάτης και ενίοτε οδηγός αγώνων, γνωστοποίησε ότι η ομάδα «Hoonigan» προετοιμάζει το αυτοκίνητο για το επόμενο «Gymkhana», τη γνωστή σειρά εντυπωσιακών βίντεο που γνωρίσαμε με τον Ken Block.

Αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι ένα Subaru Leone Wagon τού 1983 (ή GL Wagon, όπως ήταν η ονομασία του στις ΗΠΑ). Φυσικά, η μόνη ομοιότητα του αυτοκινήτου με εκείνο το μοντέλο θα είναι το αμάξωμα, καθώς όλα τα υπόλοιπα μηχανικά μέση θα δημιουργηθούν με σκοπό να προσφέρει την απόδοση και το θέαμα που απαιτεί το σενάριο του νέου επεισοδίου που θα κινηματογραφηθεί και θα προβληθεί εντός της χρονιάς.

Το… ταπεινό Subaru Leone Wagon (GL Wagon) είχε boxer κινητήρα 1,6 λίτρων ο οποίος απέδιδε 72 PS και σύστημα μόνιμης τετρακίνησης. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά στοιχεία και η μέγιστη ισχύς τού κινητήρα που θα υπάρχει στο αυτοκίνητο το οποίο προετοιμάζεται. Η εκτίμηση είναι ότι θα φτάνει περίπου τους 900 ίππους. Πάντως, έγινε γνωστό ότι θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης.

Από τη δοκιμή του Subaru Leone Wagon (GL Wagon) στο αμερικανικό Car an Driver, το 1983. Φωτ.: David Dewhurst.
Από τη δοκιμή του Subaru Leone Wagon (GL Wagon) στο αμερικανικό Car an Driver, το 1983. Φωτ.: David Dewhurst.

Στην αρχή του παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε κάποια ελάχιστα πλάνα από το νέο αυτοκίνητο για τον Travis Pastrana, ενώ στη συνέχεια τα οχήματα τα οποία εξελίσσουν, γενικότερα.