Με τη δίλιτρη Porsche 718 Spyder στην πίστα του Nurburgring


Ο μικρότερος 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας και το βασικό look στην εμφάνιση της Porsche 718 Spyder, θεωρούνται ιδανική συνταγή για πετυχημένη εμπορική πορεία

  • Φωτ.: CarPix
  • 21/4/2021

Η Porsche αποκάλυψε στη διεθνή έκθεση της Σανγκάης, την 718 Spyder με τον 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 304 ίππους.

Και επίσης την ίδια μέρα εντοπίστηκε, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, το ίδιο αυτοκίνητο με τον ίδιο κινητήρα, να δοκιμάζεται στην πίστα του Nurburgring.

Η έκδοση του μοντέλου στη Σανγκάη, είναι ακριβώς ή ίδια με αυτή του Nurburgring και διαθέτει την εμφάνιση μιας απλής 718 Boxster, σε αντίθεση με την πιο άγρια της 718 Spyder, που εφοδιάζεται με το μεγαλύτερο 6κύλινδρο κινητήρα των 4 λίτρων. Παρατηρήστε για παράδειγμα τους προφυλακτήρες και την εξάτμιση.

Βέβαια η κύριά μας απορία έχει να κάνει με το αν το αυτοκίνητο που βρισκόταν στην πίστα, ήταν μια ένδειξη πως η Porsche σκοπεύει να λανσάρει το μικρό μοντέλο και σε άλλες αγορές πλην της Κίνας.

Στην πραγματικότητα μας φέρνει στο νου την 356 Speedster, η οποία κυκλοφόρησε ως μια πιο προσιτή εκδοχή της 356 Convertible. Ελπίζουμε λοιπόν το ίδιο να συμβεί και τώρα με την 4κύλινδρη Spyder.

Ο μικρότερος κινητήρας, το βασικό look, η ανάρτηση της απλής 718 και η φτηνότερη λύση της οροφής, φαντάζει ως η ιδανική συνταγή για την επιτυχία.

Και ένας έξυπνος τρόπος για να ξεκινήσει η εμπορική πορεία του 4κύλινδρου κινητήρα, που προς το παρόν δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.