Με το Car and Driver στη φανέλα, η Δόξα Γκύζη πανηγύρισε την κατάκτηση της κορυφής!


Με γιορτή που ξεκίνησε με εορτασμούς στη λέσχη της ομάδας και συνεχίστηκαν την Κυριακή με φιέστα στο γήπεδο της Αλεπότρυπας, η Δόξα Γκύζη ολοκλήρωσε με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 καθώς στέφθηκε πρωταθλήτρια.

  • 17/5/2023

Με μια εντυπωσιακή πορεία, η ομάδα του Γκύζη αναρριχήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός που την ανέδειξε πρωταθλήτρια ομάδα της Γ' ΕΠΣΑ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η ομάδα των Αθηνών, "πάτησε γκάζι" από νωρίς με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και με ρεκόρ 18 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή πορεία και κατά γενική ομολογία δίκαια έφτασε στην κορυφή του ομίλου της... Κορυφή που κράταγε από την πρώτη έως την τελευταία αγωνιστική.

Συνοδηγός σε αυτήν την πορεία της Δόξας Γκύζη προς την κορυφή ήταν το Car and Driver ως χορηγός εμφανίσεων της πρώτης ομάδας. Τόσο η πρωταθλήτρια ομάδα του Γκύζη, όσο και το Car and Driver μοιράζονται κοινές αξίες όπως το ήθος, την αγάπη στην ομαδική δουλειά και την προσήλωση στο στόχο.

Συγχαρητήρια στην Δόξα Γκύζη!