Με το υβριδικό Kia Niro οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό


Από την άλλη οι "πράσινοι" θα φτάσουν στο ΣΕΦ με το πούλμαν την ομάδας και έτσι το θηριώδες SUV του Γιώργου Παπαγιάννη θα μείνει παρκαρισμένο. 

  • ΦΩΤΟ: OLYMPIACOS BC
  • 5/12/2022

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από τη στιγμή που οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού παρέλαβαν από την FMS τα νέας τους αυτοκίνητα. Πρόκειται για το υβριδικό Kia Niro με την παράδοση των οχημάτων να γίνεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της FMS στο Ρέντη όπου και γιορτάστηκε η συμπλήρωση 10 ετών της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Έτσι σήμερα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Basket League οι ερυθρόλευκοι θα φτάσουν στο ΣΕΦ με τα νέα τους αυτοκίνητα τα οποία ελπίζουν να τους φέρουν γούρι και να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη.

Αν το πετύχουν αφενός θα ξεχάσουν την εκτός έδρα ήττα που γνώρισαν την Πέμπτη από την Εφές για την Ευρωλίγκα, αφετέρου θα έχουν σημαντικό προβάδισμα για να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου αποκτώντας το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις όπου οι πράσινοι έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης. Στο ΣΕΦ για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προφανώς και θα μεταβούν με το πούλμαν της ομάδας και αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης θα πρέπει να αφήσει παρκαρισμένο το προσωπικό του Land Rover Defender, που απόκτησε πριν από λίγους μήνες.

Το τζάμπολ του ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για τις 19.15 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.