Μεγάλη η ζήτηση για το νέο Opel Astra


Από πέρσι που έκανε την πρεμιέρα του, το νέο Opel Astra κατάφερε να γοητεύσει ειδικούς και κοινό χάρη στο γεγονός ότι κάνει καινοτόμες τεχνολογίες και στοιχεία από υψηλότερες κατηγορίες προσιτά στο ευρύ κοινό.

  • 2/9/2016

Οι πελάτες δείχνουν ανοιχτά την προτίμησή τους για τη νέα γενιά του επιτυχημένου συμπαγούς μοντέλου, το οποίο ψηφίστηκε "Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016", γεγονός που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο μέγεθος των παραγγελιών. σύμφωνα, λοιπόν, με την Opel, μέχρι σήμερα οι παραγγελίες για το 5θυρο Astra και το Sports Tourer έχουν ξεπεράσει τις 250.000 σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

«Ελαφρύτερο, πιο ευέλικτο και με κορυφαίες τεχνολογίες που κάνουν τη οδήγηση πιο ξεκούραστη – αυτό είναι το νέο μας Astra» σχολιάζει ο CEO της Opel CEO Dr. Karl-Thomas Neumann. «Υποσχεθήκαμε μία μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία των συμπαγών – και κρατήσαμε την υπόσχεσή μας. Με πλείστες καινοτομίες, σπάνιες μέχρι πρότινος σε αυτή την κατηγορία, η νεότερη γενιά των Astra και Astra Sports Tourer γίνεται και πάλι bestseller».

Τόσο το πεντάθυρο Astra όσο και η έκδοση Sports Tourer βασίζονται σε μία νέα αρχιτεκτονική που μειώνει το βάρος του οχήματος μέχρι 200 kg. Ισχυροί νέοι κινητήρες προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και άφθονη οδηγική απόλαυση. Το νέο Astra προσφέρει έξοχη συνδεσιμότητα με προηγμένη ενσωμάτωση smartphone και το σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar με ένα ισχυρό Wi-Fi Hotspot για μέχρι επτά κινητές συσκευές (ανάλογα με την αγορά).