Mercedes-AMG One: Χωρίς καμουφλάζ το hypercar των 1.200 PS και των €2,2 εκατ.!


Αποκλειστικές φωτογραφίες από το AMG-One που παίρνει τον δρόμο για τη γραμμή παραγωγής. Απολαύστε το σε δημόσιο δρόμο, πριν κάποιος συλλέκτης το κλείσει στο γκαράζ του!

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 22/5/2021

Δεν έχει περάσει παρά λίγο χρονικό διάστημα όταν δημοσιεύσαμε φωτογραφίες από το πρωτότυπο AMG One που έκανε γύρους στο Nürburgring με «μασκαρεμένο» το αμάξωμά του.

Τώρα ο φωτογραφικός μας φακός το εντόπισε να κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο και να αναστατώνει τους πάντες.

Και πώς θα ήταν διαφορετικά για αυτό το πολυσυζητημένο project, ένα υπεραυτοκίνητο με τεχνολογίες από τη Formula 1, όπως το σύστημα πρόωσης που περιλαμβάνει έναν τουρμπισμένο V6 κινητήρα μόλις 1.6 λίτρων που συνδυάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης πάνω από 1.000 ίππους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μπορεί να φθάσει και τους 1.200!

Εξάλλου, αυτός είναι ο λόγος της όποιας καθυστέρησης της παραγωγής του AMG One, μια και το να καταφέρεις να «τιθασεύσεις» όλη αυτή τη δύναμη και ταυτόχρονα να συμμορφώνεσαι με το νέο πρωτόκολλο WLTP θέλει… τον χρόνο του.

Στις φωτογραφίες που έχουμε εξασφαλίσει για όλους εσάς, μπορείτε να δείτε σε κοινή θέα τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος, το σύστημα DLR εμπρός, αλλά και την πολυσυζητημένη μεγάλη πτέρυγα της οροφής, εδώ σε λειτουργία «χαμηλής ταχύτητας».

Όπως και να έχει πρόκειται για ένα εξωπραγματικό αυτοκίνητο. Θα παραχθεί σε μόλις 275 αντίτυπα έναντι 2,72 εκατομμυρίων δολαρίων έκαστο (περίπου 2,2 εκατομμύρια ευρώ) τα οποία θα καταλήξουν (εάν δεν έχουν πωληθεί ήδη) στα χέρια κάποιων συλλεκτών.

Καθώς είναι σίγουρο πώς θα τα «παρκάρουν» στο γκαράζ τους, αδράξτε την σπάνια ευκαιρία για να δείτε το AMG One να κυκλοφορεί ανάμεσά μας!

Διαβάστε επίσης:

Ο Lewis Hamilton μιλά για το Mercedes-AMG One