Μερική αποκάλυψη για την υβριδική Maserati Ghibli


Με ένα νέο βίντεο στο Facebook η ιταλική φίρμα προλογίζει την παρουσίαση της υβριδικής Ghibli, το πρώτο plug-in της Maserati.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: MASERATI
  • 14/7/2020

Πρόκειται για μια plug-in υβριδική έκδοση της γνωστής Ghibli, της οποίας η διάταξη πιθανότατα θα απαρτίζεται από έναν τετρακύλινδρο turbo βενζίνης με χωρητικότητα στα 2,0 lt και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συνδυαστική ισχύς θα φτάνει τους 330 PS με την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων να ανάγουν την συγκεκριμένη Maserati ως την πιο «πράσινη».

Οπτικά η νέα έκδοση της Ghibli θα ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, την ελαφρώς διαφοροποιημένη μάσκα, τις απαγωγές αέρα στο πλάι και διάφορες άλλες λεπτομέρειες. Φυσικά θα υπάρχει και μια δεύτερη «τάπα» για την τροφοδοσία της μπαταρίας. Το λανσάρισμα της plug-in υβριδικής Ghibli δεν θα αργήσει αφού θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο και μετά.

Εδώ να πούμε πως η Maserati ετοιμάζει και μια δεύτερη ανανέωση για την τρέχουσα γενιά του μοντέλου που θα περιλαμβάνει ότι και ένα facelift εξωτερικά όταν στο εσωτερικό θα υπάρχει νέο σύστημα infotainment. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε μεθαύριο 16 του μήνα με την επίσημη παρουσίαση της Ghibli Hybrid.