MG Cyberster: Το κινεζικό supercar με τη βρετανική παράδοση


Το ολοκαίνουριο κινέζικο ηλεκτρικό supercar MG Cyberster, φιλοδοξεί να πετυχαίνει κάτω από 3 δλ για το 0-100 χλμ./ώρα και να έχει αυτονομία άνω των 800 χλμ.! 

  • 30/3/2021

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του, το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα, νέα σκίτσα του ολοκαίνουριου MG Cyberster, κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο.

Αν και οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας από την Αυστραλία, το νέο κινέζικο ηλεκτρικό supercar θα λανσαριστεί σε μορφή πρωτότυπου στις 31 Μαρτίου.

Το διθέσιο MG Cyberster, που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο, θα χρειάζεται λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει τη διαδικασία επιτάχυνσης από τα 0 έως τα 100 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία πιστεύεται πως θα ξεπερνά τα 800 χιλιόμετρα!

Κατά τα λεγόμενα της MG, το σχήμα του ηλεκτρικού Cyberster, που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Bilibily E-sports, θα έχει αναφορές από το νοσταλγικό και ρομαντικό MG B της δεκαετίας του 60’, αν και θα είναι σύγχρονης αισθητικής με μοντέρνες γραμμές που θα συνδυάζουν την κομψότητα και τον αναμφίβολα σπορ χαρακτήρα.

Το εσωτερικό αναμένεται να είναι state of the art και να βρίσκεται στο επόμενο επίπεδο, όσο αφορά τον ψηφιακό κόσμο και τις νέες τεχνολογίες που θα φέρει.

Περιμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό μοντέλο. Δίχως να γνωρίζουμε αν η επερχόμενη αποκάλυψή του θα γίνει με φυσική παρουσία ή με τρόπο ψηφιακό.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.