Μια ακόμα αποκάλυψη ετοιμάζει η Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari


Με το Easter Jeep Safari 2022 να πλησιάζει (9-17 Απριλίου), η Jeep ετοιμάζει την αποκάλυψη ακόμα μιας έκπληξης, η οποία αυτή τη φορά θα αφορά στην πλέον θρυλική εκτός δρόμου έκδοση της μάρκας με το διακριτικό Rubicon.

  • 12/3/2022

Το Rubicon Trail αποτελεί την πλέον διάσημη εκτός δρόμου διαδρομή στον κόσμο, στοιχείο που οδήγησε είκοσι χρόνια πριν στη δημιουργία από τη Jeep της έκδοσης Rubicon. Οι βραχώδεις και γεμάτες απότομες αναβάσεις και καταβάσεις προκλήσεις του Rubicon Trail στην έρημο Μοχάβε της Γιούτα δεν γέννησαν απλά το πλέον ικανό εκτός δρόμου όχημα, αλλά και μια συνολικότερη φιλοσοφία που αναζητά τις καλύτερες λύσεις ώστε ένα Jeep να δίνει τη δυνατότητα κίνησης ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μονοπάτια.

Με αφορμή το Easter Jeep Safari 2022, η Αμερικανική μάρκα δίνει στη δημοσιότητα ακόμα ένα teaser για μια έκπληξη που θα παρουσιάσει σε αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση, στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν χιλιάδες φίλοι της Jeep, αλλά και γενικότερα της περιπέτειας. Η νέα έκπληξη θα είναι αφιερωμένη στην έκδοση Rubicon και θα τιμά με τον καλύτερο τρόπο τις κορυφαίες 4x4 δυνατότητες που ξεχωρίζουν τα μοντέλα της Jeep για περισσότερες από οκτώ δεκαετίες. Σύμφωνα με όσα μπορούμε να δούμε από το teaser πρόκειται για μια έκδοση Wrangler με βάση τα εμπρός φτερά, αλλά και 392 αφού κάτι τέτοιο αναφέρεται στο καπό, με την αμερικανική σημαία και το λογότυπο Rubicon 20 που σηματοδοτεί τα 20 χρόνια εκδόσεων Rubicon.

To Jeep Easter Safari παραδοσιακά διαρκεί 9 ημέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και διαδρομές εκτός δρόμου με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, με τη σχετική κλίμακα να ξεκινά από το 1 (πολύ εύκολες διαδρομές) και να φτάνει το 10 (διαδρομές για οχήματα εκτός δρόμου με ειδικές τροποποιήσεις). Η φετινή είναι η 56η διοργάνωση του θεσμού και θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 17 Απριλίου 2022.