Μία ακόμη «διαρροή» για την BMW. Αυτή την φορά για την ανανεωμένη Σειρά 5.


Στην BMW μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξουν το θέμα της προστασίας των δεδομένων τους και των σχετικών «διαρροών».

  • 28/4/2020

Διότι αυτή είναι η τρίτη «διαρροή» μέσα σε μόλις μερικές μέρες. Έτσι, μετά την iX3 και μετά την Σειρά 2 έρχεται πρόωρα να αποκαλυφθεί η ανανεωμένη Σειρά 5 που δεν διαφέρει και πολύ από τις ψηφιακές προσεγγίσεις που σας είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα με την κυκλοφορία του facelift μοντέλου να ξεκινά λογικά μέσα στο καλοκαίρι.

Τελικά τα καλά νέα είναι πως όπως ήταν αναμενόμενο το facelift είναι εντελώς διακριτικό και η «πεντάρα» διατηρεί την κομψή μάσκα της και όχι την τεράστια που θα δούμε μεταξύ άλλων και στη νέα Μ4. Από εκεί και πέρα διακρίνουμε κάποιες λανθάνουσες επεμβάσεις στους προφυλακτήρες και στα φωτιστικά σώματα ώστε το μεσαίο οικογενειακό της BMW να φρεσκαριστεί και αν συνεχίσει την πορεία του.

Φωτογραφίες για το εσωτερικό μάλλον θα δούμε με την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου, αλλά θεωρείται δεδομένο πως τα νέα στοιχεία θα αφορούν στο αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων και το iDrive. Βελτιώσεις θα υπάρξουν στα σημεία, ενώ διερυμένες θα είναι οι δυνατότητες συνδεσιμότητας. Φυσικά οι χώροι θα παραμείνουν απαράλλαχτοι.

Στους κινητήρες δεν υπάρχουν αλλαγές με εξαίρεσε την προσθήκη της plug-in υβριδικής έκδοσης 545e xDrive. Το νέο PHEV της BMW θα έχει έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο turbo που με αρωγό ένα ηλεκτρικό μοτέρ θα αποδίδει 394 PS. Το σύστημα της προέρχεται από την 745e και η νέα έκδοση θα πλαισιώσει την 530e (των 252 PS με δίλιτρο turbo).