Μια Countach με κορεατική ραχοκοκαλιά και γιαπωνέζικη καρδιά! (video)


Αυτή η Countach θα μπορούσε άνετα να διεκδικήσει το βραβείο της καλύτερες «μαϊμούς» πάνω σε τέσσερις τροχούς!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: YOUTUBE/ CB Media
  • 6/11/2020

Το σφηνοειδές σχήμα της Countach είναι ένα από τα κορυφαία ορόσημα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία για να αποτελέσει πηγή έμπνευσης στα μοντέλα υπέρ-υψηλών επιδόσεων. Και φυσικά ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για clicks, views και likes από φανατικούς influencers και celebrities όπως ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιος στην Ταϊλάνδη Beam (που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο).

Ο οποίος δηλώνει ιδιαίτερα περήφανος για αυτή την ψεύτικη Countach που βασίζεται πάνω σε ένα πλαίσιο της Hyundai. Βασικά αυτό ισχύει για το μπροστινό μισό αφού το υπόλοιπο είναι μια custom κατασκευή για να χωρέσει ο V8 της Lexus με τα διπλά turbo. Όσο για την ανάρτηση διαθέτει κάποιο είδους πνευματικού συστήματος αν και υπάρχουν αναφορές πως προέρχεται από διατάξεις του Nissan R32 Skyline.

Φυσικά κυκλοφορώντας με αυτή την ψεύτικη Countach βαμμένη στα ένδοξα αγωνιστικά χρώματα της Marlboro o τυπάκος δεν περνά από πουθενά απαρατήρητος. Μάλιστα σε κάποιο σημείο του βίντεο εκμυστηρεύεται πως παλιότερα του ανήκε μια αυθεντική Countach που την είχε αγοράσει για περίπου 270 χιλιάρικα δολάρια. Αλλά ότι και να λέει ο τυπάκος για αυτή η Countach μόνο ο Φρανκενστάιν θα μπορούσε να πει καλό λόγο…