Μια εκτός δρόμου BMW M4 με προίκα


Η BMW M4 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πώς σας φαίνεται η ιδέα να υπήρχε και μια ιδιότυπη εκδοχή της σαν άλλο αυτοκινούμενο όχημα και με τη δυνατότητα εκτός δρόμου κίνησης;

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: BRADBUILDS.
  • 13/11/2020

Αυτό αναρωτήθηκε και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την «Brad Builds» και ο οποίος βελτιώνει αυτοκίνητα αλλά και δημιουργεί απεικονίσεις αυτοκινήτων οι οποίες προκαλούν το ενδιαφέρον (θεωρητικά, τουλάχιστον).

Αυτή τη φορά, στάθηκε στη νέα BMW M4 Competition Coupé την οποία μορφοποίησε σαν ένα όχημα baja, με δυνατότητα κίνησης σε άμμο, αλλά και εκτός δρόμου γενικότερα. Εκτός αυτού, άλλαξε εντελώς και το αμάξωμα, μετατρέποντας το βαυαρικό σπορ μοντέλο σε ένα είδος αυτοκινούμενου οχήματος στο οποίο κάποιος μπορεί να διανυκτερεύσει ή να κάνει διακοπές, για παράδειγμα.

Το ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει αυξηθεί σημαντικά, τα ελαστικά του είναι κατάλληλα για κίνηση σε δύσβατο μέρος, ενώ οι αλλαγές στην μάσκα την έχουν κάνει πιο ελκυστική.

Προφανώς, αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι απότοκο της όποιας αμερικανικής κουλτούρας, καθώς ο δημιουργός του διαμένει στις ΗΠΑ. Εμείς, προτιμούμε την BMW M4 ως έχει, δηλαδή ως ένα ξεχωριστό όχημα επιδόσεων.

Διαβάστε, επίσης: Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 4 Coupe.