Mία Formula 1 ταξιδεύει στους δρόμους των ΗΠΑ (Video)


Ένα road trip σε εμβληματικές διαδρομές των ΗΠΑ κάνει ο Daniel Ricciardo με μία Red Bull του 2011 σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό video
 

  • 4/8/2018

Το timing ίσως και να μην ήταν το σωστότερο, ύστερα από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Ricciardo από την Red Bull, όμως προφανώς οι άνθρωποι της εταιρίας αλλιώς τα είχαν σχεδιάσει. Και έσπευσαν να δώσουν στην δημοσιότητα ένα πολύ όμορφο video με ένα μονοθέσιο της εταιρίας να κάνει βόλτες σε δημόσιους δρόμους των ΗΠΑ.

Στο πολύ καλά γυρισμένο φιλμάκι βλέπουμε μία RB7 που κυριαρχούσε το 2011 να κινείται μέσα σε εμβληματικά σημεία των ΗΠΑ με τον V8 της Renault να ξεσηκώνει τους πάντες. Η διαδρομή περιλαμβάνει τοποθεσίες όπως το Las Vegas, το San Fransisco και την γέφυρα Golden State (όπου γίνεται και pit-stop αλλαγής ελαστικών) αλλά και το Monument Valley στην Utah. 

Η εικόνα ενός μονοθεσίου σε δημόσιους δρόμους είναι κάτι σίγουρα παράξενο, αλλά εξίσου επίπονο και για τον οδηγό, καθώς όπως βλέπουμε ο Ricciardo πραγματικά υποφέρει από τις ανωμαλίες των δρόμων και κυρίως τις γραμμές του τραμ στο San Fransisco. Εντυπωσιακά επίσης είναι και τα πλάνα στο Las Vegas όπου το μονοθέσιο κάνει "σφήνες" ανάμεσα στα άλλα αυτοκίνητα, ενώ όπως βλέπουμε η ομάδα το έχει εφοδιάσει με... φώτα ώστε να είναι κάπως νόμιμο στην κυκλοφορία.

Όλα ωραία όλα αυτά, όμως η ανακοίνωση του Ricciardo για την αποχώρησή του από την ομάδα, κάνει το υπέροχο αυτό video να μοιάζει λίγο εκτός χρόνου. Όπως και να έχει πάντως πρόκειται για μία πολύ όμορφη προσπάθεια που αξίζει να δείτε.