Μια κατηγορία από μόνα τους τα νέα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer


Ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα της πρόσθεσε η Jeep αποκαλύπτοντας τα επιβλητικά σε διαστάσεις και προδιαγραφές Wagoneer και Grand Wagoneer.

  • 11/3/2021

Την κορυφή της κατηγορίας των πολυτελών SUV επιχειρεί να κατακτήσει η Jeep αποκαλύπτοντας δύο πληθωρικές σε διαστάσεις και προδιαγραφές προτάσεις.

Ο λόγος για τα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer τα οποία αποκαλύφθηκαν με κάθε επισημότητα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Άλλωστε το Jeep Wagoneer δεν αποτελεί μια άγνωστη ποσότητα για τους Αμερικανούς, παραμένοντας στη γραμμή παραγωγής από το 1962 έως και το 1991.

Φυσικά, η σύγχρονη εκδοχή του δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν, υιοθετώντας όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά ενός πολυτελέστατου SUV.  Με αυτοφερόμενο πλαίσιο, οκτακύλινδρους κινητήρες χωρητικότητας 5,7 και 6,4 λίτρων και μήκος που ξεπερνά ακόμα και τα 6 μέτρα, τα νέα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer αποτελούν τις κορυφαίες προτάσεις της αμερικανικής φίρμας.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και ο εξοπλισμός στο εσωτερικό τους, όπου συναντά κανείς έως και τέσσερις ψηφιακές οθόνες οι οποίες καταλαμβάνουν συνδυαστικά μια επιφάνεια 75 ιντσών!

Ενδεικτικό των υπηρεσιών που απολαμβάνει κανείς στο εσωτερικό των νέων Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer είναι το ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας, το οποίο φέρει την υπογραφή της McIntosh και αποτελείται από 23 ηχεία.

Σε αντίθεση με το Jeep Wagoneer το οποίο προσφέρεται στη βασική έκδοση ως δικίνητο και προαιρετικά μπορεί να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε δύο τύπους τετρακίνησης, το Grand Wagoneer διατίθεται αποκλειστικά σε τετρακίνητες διαμορφώσεις και με αερανάρτηση.

Μάλιστα το σύστημα τετρακίνησης με το οποίο εφοδιάζεται το Grand Wagoneer (Quadra-Trac II) προσφέρει σχέσεις υποπολλαπλασιασμού και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε προγράμματα λειτουργίας.

Στην αμερικανική αγορά το Jeep Wagoneer των 5,7 λίτρων έχει αφετηρία τα 59.995 δολάρια και το Grand Wagoneer των 6,4 λίτρων τα 88.995 δολάρια, με την τιμή του τελευταίου να ξεπερνά εύκολα τα 100.000 δολάρια αν το παρακάνει κανείς με τον κατάλογο του προαιρετικού εξοπλισμού.