Μία Maserati για τον... άλλο κόσμο!


Όταν είναι να κάνεις την... τελευταία σου έξοδο, καλό είναι να την κάνεις με στυλ! Μία Maserati σε... νεκροφόρα είναι η εγγύηση για κάτι τέτοιο.

  • 28/8/2016

Όταν οι άνθρωποι της Maserati δημιούργησαν την Ghibli, οι σχεδιαστές επικεντρώθηκαν στο πανέμορφο sedan που αποτέλεσε μία πανέμορφη προσθήκη στην γκάμα της ιταλικής φίρμας.  and a fitting addition to the firm's line-up. Είναι σίγουρο ότι δεν είχαν φανταστεί ότι κάποτε αυτό το πολυτελέστατο 4θυρο θα αποτελούσε τη βάση για τη δημιουργία μίας... νεκροφόρας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Αυτό ακριβώς έκανε η ιταλική εταιρία Ellena srl Autotrasformazioni, που μετέτρεψε μία Maserati Ghibli σε ένα εντυπωσιακό όχημα για... αποχαιρετιστήριες τελετές. Δεν είναι ακόμα εξακριβωμένο για ποιο λόγο η εταιρία επέλεξε το συγκεκριμένο όχημα για βάση (βεβαίως έχουμε δει προσφάτως και Porsche Panamera σε νεκροφόρα), αλλά το σίγουρο είναι ότι η Maserati της Ellena srl Autotrasformazioni είναι όχι μόνο το κατάλληλο αυτοκίνητο για κάνουν την τελευταία τους έξοδο απαιτητικοί πελάτες με στυλ, αλλά και η πλέον κατάλληλη για τον... αποχαιρετισμό ενός petrolhead.

Μέχρι τη μέση, το αυτοκίνητο δείχνει με την Ghibli και από εκεί και πίσω οι αλλαγές είναι σαρωτικές. Καταρχήν είναι η γραμμή της οροφής που πηγαίνει πολύ πιο ψηλά για να υπάρχει το απαραίτητο ύψος, ένω και το μεταξόνιο είναι κατά ένα μέτρο μεγαλύτερο για να χωράει ένα φέρετρο. Ο μεγαλύτερος προφυλακτήρας πίσω φιλοξενεί τέσσερις απολήξεις για την εξάτμιση, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι παρόμοια με αυτά στις... συμβατικές Ghibli.

Σίγουρα σε βοηθάει να πεις το... τελευταίο αντίο με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο...