Μία Porsche για το γραφείο σου


Ένα γραφείο το οποίο φέρει αυθεντικά τμήματα μιας Porsche διατίθεται προς πώληση από τον οίκο RM Sotheby’s, στο πλαίσιο θεματικής δημοπρασίας που διοργανώνεται με αφορμή τα 70α γενέθλια της γερμανικής φίρμας.

  • 1/10/2018

Έναν ιδιαίτερα κομψό τρόπο ώστε γιορτάσει κανείς τα 70 χρόνια ζωής της Porsche προσφέρει ο οίκος RM Sotheby’s, περιλαμβάνοντας στη θεματική δημοπρασία που πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 26 Οκτωβρίου στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών μια ιδιαίτερη κατασκευή.



Πρόκειται για ένα γραφείο το οποίο φέρει τα αυθεντικά τμήματα μιας Porsche 911. Το γραφείο έχει κατασκευαστεί από την 3 GJB 17, μια εταιρεία που έχει αποκτήσει μια σπάνια ειδίκευση στην αξιοποίηση στοιχείων από εμβληματικά τετράτροχα, όπως η Mercedes-Benz 280 SE και το Volkswagen T1.



Από τη συγκεκριμένη υλοποίηση της 3 GJB 17 δεν λείπουν οι απαραίτητες λεπτομέρειες που καθιστούν την προέλευσή της άμεσα αναγνωρίσιμη. Ο λόγος για τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς που κοσμούν το πίσω καπό μιας Porsche 911 και φροντίζουν για την καλύτερη ψύξη του boxer κινητήρα.



Το Porsche Writing Desk της 3 GJB 17 προσφέρεται χωρίς τιμή εκκίνησης, ωστόσο με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη δημοπρασία πρόκειται να συγκεντρώσει πλήθος οπαδών της γερμανικής φίρμας, δεν αποκλείεται να προκύψουν δυσάρεστες, για τους υποψήφιους αγοραστές, εκπλήξεις.