MINI Edition: Νέες εκδόσεις με ξεχωριστό στυλ σε όλη τη γκάμα ΜΙΝΙ


Τρεις νέες εκδόσεις με τις ονομασίες Resolute, Untold και Untamed που φέρνουν ακόμα πιο ξεχωριστό στιλ σε όλη τη γκάμα των μοντέλων της ανακοίνωσε η ΜΙΝΙ.

  • 10/2/2022

Η MINIανακοίνωσε τρεις διαφορετικές ειδικές εκδόσεις για τη γκάμα μοντέλων της με πολλές στιλιστικές πινελιές τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό και οι οποίες συνοδεύονται από πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό.

Τα ονόματα αυτών είναι Resolute, Untold και Untamed και αφορούν όλη τη γκάμα αμαξωμάτων των μοντέλων της ΜΙΝΙ. Η πρώτη Resolute Edition θα διατίθεται για το Hatch και το Convertible, η Untold Edition για το Clubman και η Exclusive Edition για το Countryman και όλες θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ξεκινώντας με το μικρότερο της γκάμας, το MINI Hatch των τρίθυρων και πεντάθυρων μοντέλων μαζί με το MINI Cabrio θα προσφέρονται στην Resolute Edition. Οι εξωτερικές πινελιές περιλαμβάνουν τη βαφή σε πράσινο Rebel Green που προηγουμένως προσφερόταν αποκλειστικά για το John Cooper Works, σε συνδυασμό με λευκή οροφή Pepper White και καλύμματα καθρεπτών (μαύρη μαλακή οροφή και καπάκια καθρεπτών για το Convertible) και Resolute Bronze τόνους για τα Cooper S και SE.

Οι αγοραστές θα έχουν επιλογή μεταξύ των τροχών 18 ιντσών Pulse Spoke Black και των 17 ιντσών Tentacle Spoke Black, με το ηλεκτρικό Cooper SE να αποκτά τη δική του σχεδίαση Electric Collection Spoke για τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό όλων των μοντέλων υπάρχουν σπορ καθίσματα με μαύρες επενδύσεις από συνδυασμό ύφασμα/δερματίνη, δερμάτινο σπορ τιμόνι από δέρμα Nappa.

Στο πιο πρακτικό MINI Clubman, η Untold Edition διακρίνεται οπτικά από το εξωτερικό χρώμα Sage Green σε συνδυασμό με μια σκούρα πράσινη απόχρωση για την πλαστική επιφάνεια των τροχών και των προφυλακτήρων και τα πιο σπορ σχεδιαστικά στοιχεία στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα.

Το αποκορύφωμα όμως είναι το σετ ζαντών αλουμινίου Untold Spoke των 18 ιντσών για το συγκεκριμένο μοντέλο με φινίρισμα Jet Black και Refined Brash. Προαιρετικά, η οροφή και τα καπάκια των καθρεπτών μπορούν να βαφτούν σε μαύρο, μαζί με φινίρισμα Piano Black για τις χειρολαβές, τις απολήξεις της εξάτμισης, τα λογότυπα MINI και τα γράμματα.

Εσωτερικά, το στάνταρ πακέτο MINI Yours Leather Lounge Sage Green φέρνει έναν χρωματικό συνδυασμό που ταιριάζει απόλυτα με το εξωτερικό, με ταπετσαρίες Sage Green και Refined Brash τόνους. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει σπορ καθίσματα, δερμάτινο σπορ τιμόνι Nappa, Adaptive LED προβολείς, καθώς και τα πακέτα Excitement και Interior Light.

Τέλος, το SUV της μάρκας, το MINI Countryman δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι και όλες οι εκδόσεις του είναι διαθέσιμες στην MINI Untamed Edition. Το εξωτερικό είναι βαμμένο σε μεταλλικό γκρι Momentum Grey, ενώ το πιο σκούρο χρώμα Frozen Bluestone χρησιμοποιείται για τα γραφικά στο προφίλ. Η οροφή, τα καλύμματα των καθρεπτών, οι ράγες οροφής και τα ανοιχτόχρωμα περιβλήματα είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα με έξτρα σκούρα χαρακτηριστικά στην προαιρετική εξωτερική επιλογή Piano Black. Τέλος, οι ζάντες αλουμινίου Untamed με διάμετρο 18 ιντσών διαθέτουν γυαλιστερές επιφάνειες.