Mission Impossible 7: Ο Tom Cruise οδηγεί μία BMW M5 χωρίς πόρτες! (βίντεο)


Μία ακόμα ενδιαφέρουσα σκηνή καταδίωξης αναμένεται να δούμε στο επόμενο Mission Impossible, με τον Tom Cruise να οδηγεί σαν τρελός στα στενά δρομάκια της Ρώμης.

  • Μιχάλης Κατωπόδης
  • 12/10/2020

Το υλικό αυτό δεν προέρχεται από την ίδια την παραγωγή της ταινίας αλλά από κάποιον που στέκεται στο πλήθος και απολαμβάνει το γύρισμα της όλης κινηματογραφικής καταδίωξης. Μία BMW Σειράς 5 (λογικά Μ5) χωρίς πόρτες -προφανώς κάπου στη διαδρομή τις έχασε- να πλαγιολισθαίνει στους δρόμους της Ρώμης και από πίσω να ακολουθεί μία κομπανία περιπολικών που την καταδιώκουν.

Η νέα, έβδομη κατά σειρά, ταινία της γνωστής σειράς Mission Impossible ήταν να κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουλίου. Λόγω όμως της πανδημίας η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 19 Νοεμβρίου, στις ΗΠΑ. Έτσι, τα μόνα που γνωρίζουμε για αυτή είναι αυτά που έχουμε δει από το επίσημο trailer, καθώς και όσα κυκλοφορούν από τρίτες πηγές, όπως στην προκειμένη περίπτωση, το βίντεο που παρουσιάζουμε.

Επιστρέφοντας σε αυτό, μεταξύ των camera cars διακρίνεται ένα ειδικά μετασκευασμένο Nissan GT-R, καθώς και μία Porsche Cayenne πρώτης γενιάς. Οι συντελεστές της ταινίας είναι λογικό να επιλέξουν τέτοιες λύσεις, καθώς με ένα συμβατικό camera car δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να ακολουθήσουν την κίνηση της BMW.

Η ίδια η BMW πάλι, η εταιρία, υποστηρίζει πιστά μία ακόμα ταινία του Tom Cruise. Από το πρώτο Mission: Impossible, του 1996, που εμφανιζόταν μία 316i (E36) μέχρι και σήμερα, έχουν εμφανιστεί αρκετά μοντέλα της Βαυαρικής φίρμας. Από παλιές BMW Σειράς 5 (Ε28) στο Mission: Impossible – Fallout (2018) μέχρι το πρωτότυπο i8 στο Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011).