Mitsubishi Colt Cabrio με έκπτωση μέχρι 4.000 ευρώ


Η Ιάσων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κάνει την πιο «δροσερή» πρόταση του καλοκαιριού προσφέροντας το Mitsubishi Colt CZC Cabrio με έκπτωση μέχρι και €4.000.
  • 7/7/2007
Η Ιάσων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κάνει την πιο «δροσερή» πρόταση του καλοκαιριού προσφέροντας το Mitsubishi Colt CZC Cabrio με έκπτωση μέχρι και €4.000. Οι τιμές του Colt CZC Cabrio μετά την εφαρμογή του προγράμματος Hot Deal διαμορφώνονται: Colt Cabrio 1.5 Mpi Invite €17,590 Colt Cabrio 1.5 Turbo Instyle €19,990 Το Colt CZC Cabrio καρπός συνεργασίας του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή Pininfarina και του Mitsubishi Design Europe είναι ένα φινετσάτο αυτοκίνητο που συνδυάζει τη νεανική και μοντέρνα σχεδίαση με τη λειτουργικότητα και τις υψηλές επιδόσεις. Το Colt CZC Cabrio προσφέρει μία σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά πολυτέλειας, ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας:
  • Υψηλές επιδόσεις από τους δύο κινητήρες 1.5lt (υπερτροφοδοτούμενος με 150 HP και ατμοσφαιρικός MPi με 109 HP).
  • Ασφαλής οδηγική συμπεριφορά χάρη στο Ενεργό Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης και Ευστάθειας ? M.A.S.T.C, που ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό για το Turbo και στον προαιρετικό για το MPi.
  • Εξαιρετικό φρενάρισμα από το σύστημα ABS ? EBD.
  • Παθητική ασφάλεια χάρη στους αερόσακους οδηγού-συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους και ενισχυμένη ακαμψία του αμαξώματος, την κολόνα Α και το πλαίσιο του παρμπρίζ.
  • Πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό με σκληρή ηλιοροφή που αναδιπλώνεται μόλις σε 22΄΄, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, air-condition, Ράδιο-CD με ΜΡ3 και 6 ηχεία, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, δερμάτινο τιμόνι, λεβιές ταχυτήτων και χειρόφρενο.