Mitsubishi: Πλούσια δώρα για τον διαγωνισμό «L200 Safari»


Μπορεί τα Χριστούγεννα ακόμα να μην έφτασαν, η Mitsubishi Motors όμως μοιράζει πλούσια δώρα σε όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό «Mitsubishi L200 Safari».
  • 15/12/2007
Μπορεί τα Χριστούγεννα ακόμα να μην έφτασαν, η Mitsubishi Motors όμως μοιράζει πλούσια δώρα σε όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό «Mitsubishi L200 Safari». Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του καραβανιού L200 που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου 2007 και έληξε στις 25 Νοεμβρίου 2007, η ΙΑΣΩΝ Α.Ε.Β.Ε διοργάνωσε διαγωνισμό Mitsubishi L200 Safari, με μεγάλα δώρα για όλους τους οδηγούς που πραγματοποίησαν test-drive με ένα από τα τέσσερα (4) L200 Safari. Η κλήρωση του διαγωνισμού για τους 13 τυχερούς νικητές πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ιάσων Α.Ε.Β.Ε. παρουσία της συμβολαιογράφου κας Ανδριαννής Πασχίδη-Τραυλού. Τα δώρα και οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
  • 1 ταξίδι 9 ημερών για δύο άτομα για Σαφάρι στην Κένυα - κ.Γεώργιος Στασινόπουλος
  • 2 τηλεοράσεις Plasma Pioneer 42'' - κ.κ Γεώργιος Μπουμπάρης & Βασίλης Αθανασόπουλος
  • 10 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Canon PowerShot A-560 - κ.κ Βασίλειος Αναστόπουλος, Αντώνης Καραμπινάκης, Κωνσταντίνος Μπήρης, Νικόλαος Βιζαϊτης, Τηλέμαχος Πεδιαδιτάκης, Θεόδωρος Καραλής, Κωνσταντίνος Λάϊος, Ελευθέριος Πολυχρονίου, Δημήτρης Φαντάκης, Παναγιώτης Τζιντζόγλου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τέσσερα Mitsubishi L200 Safari ταξίδεψαν σε διάφορους ελληνικούς νομούς, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου, που είχε τη δυνατότητα να τα δει και να γνωρίσει τις μοναδικές δυνατότητες τους σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές. Το L200 Safari με τα 167 πραγματικά άλογα, συνδυάζει τον καθαρόαιμο χαρακτήρα ενός pickup truck με χαρακτηριστικά σχεδίασης, άνεσης και ασφάλειας ενός σύγχρονου SUV. Αποτελεί το απόλυτο «επαγγελματικό εργαλείο» άψογης αισθητικής και αντοχής, για εργασίες και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, σε συνθήκες on-road & off-road.