Μουντιάλ: Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας το γιορτάζει - Μία Rolls Royce σε κάθε παίκτη


Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας μοιράζει από μία Rolls-Royce στους παίκτες της εθνικής ομάδας ως δώρο για τη νίκη επί της Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: SAUDI NATIONAL TEAM - TWITTER
  • 26/11/2022

Η Σαουδική Αραβία κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο πρώτο της ματς του φετινού Μουντιάλ στο Κατάρ, κατακτώντας τη νίκη έναντι στην Αργεντινή, με το σκορ να καταλήγει στο 2-1 υπέρ των Σαουδαράβων. Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στην κορυφή του τρίτου ομίλου, με μία νίκη και 3 βαθμούς, ενώ η Αργεντινή είναι τελευταία, με 0. 

Φυσικά, η Σαουδική Αραβία δεν είναι... συνηθισμένη στις επιτυχίες στις μεγάλες διοργανώσεις, καθώς το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει φέρει σε Παγκόσμιο Κύπελλο είναι να φτάσει μέχρι τη φάση των 16, επίδοση που πέτυχε μάλιστα στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτό, το 1994. Η νίκη της ομάδας θεωρήθηκε ιστορική, και η 23η Νοεμβρίου, επόμενη της νίκης, ανακηρύχθηκε αργία στη χώρα, προκειμένου οι φίλαθλοι να μπορέσουν να γιορτάσουν τη νίκη ελεύθερα.

Τώρα, ο Πρίγκιπας της Σαουδικής ΑραβίαςMohammed bin Salman, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα του αγώνα, μοιράζει στους παίκτες της αποστολής ένα άκρως πολυτελές πριμ. 

Ο Πρίγκιπας θα δωρίσει από μία Rolls-Royce σε κάθε παίκτη της ομάδας, για να τους επιβραβεύσει για το ιστορικό τους επίτευγμα, δίχως να υπολογίζει το κόστος των υπερπολυτελών μοντέλων της εταιρείας.

Τα δημοσιεύματα της Malay Mail, η οποία μετέδωσε πρώτη την είδηση, δεν αναφέρουν συγκεκριμένα ποιο μοντέλο θα είναι αυτό που θα κερδίσουν οι παίκτες της ομάδας, όμως δεν είναι απίθανο να πρόκειται για την Phantom, η οποία αποτελεί το βασικό μοντέλο της βρετανικής εταιρείας, ή ακόμα και η Spectre, η νεότερη προσθήκη στον κατάλογο της Rolls-Royce.