Μπορεί μία Lamborghini Huracan 1.200 PS να "τραβήξει" μία Urus; (video)


YouTuber έβαλε κοτσαδόρο σε μια "πειραγμένη" Lamborghini Huracan και προσπάθησε να κάνει αυτό που δεν θα επιχειρούσε κανένα λογικός άνθρωπος.

  • 1/6/2022

Είναι αρκετά σύνηθες οι YouTubers να ψάχνουν νέες, περίπλοκες αποστολές τις οποίες καταγράφουν με τον φακό τους και στη συνέχεια τις δημοσιεύουν προσπαθώντας να μαζέψουν τα πολυπόθητα views. Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε τον έναν τρελό τύπο να ταιριάζει ερπύστριες σε μια Lamborghini Aventador και να την βγάζει μια βόλτα στα χιόνια.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Alex Choi να δοκιμάσει κάτι παρανοϊκό. Θέλησε να διαπιστώσει αν μία Lamborghini μπορεί να τραβήξει μία άλλη Lamborghini. Για να βρει απάντηση στο ερώτημα που τον «βασάνιζε» αποφάσισε να πάρει την προσωπική του Huracan και να της ταιριάξει έναν κοτσαδόρο.

Και δεν μιλάμε για το εργοστασιακό μοντέλο αφού έχει φροντίσει να κάνει μια σειρά μετατροπών που έχουν απογειώσει τη δύναμη στους 1.200 PS!

Ο Choi αφού ταίριαξε τον κοτσαδόρο και βρήκε τελικά την άκρη για να νοικιάσει ένα τρέιλερ, κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία να κουβαλήσει το -επίσης προσωπικό του- Audi RS6. Στη συνέχεια ο οδηγός της Huracan δοκίμασε διάφορες… τρέλες όπως για παράδειγμα να κάνει burnout με φορτωμένο το trailer ή να κινηθεί χωρίς να έχει "δέσει" στην πλατφόρμα ένα pick-up. Και όλα αυτά σε δημόσιο δρόμο...

Καλό είναι πάντως τέτοιες ενέργειες να μην προσπαθήσει να τις δοκιμάσει κανείς, αφού θα βάλουν σε κίνδυνο τόσο τη δική του σωματική ακεραιότητα όσο και αυτών που θα τύχει να βρεθούν στο δρόμο του.

Δείτε το video…