Μπορεί το λυσσαλέο Hoonicorn να καταβροχθίσει μια Ferrari; (video)


Στο νέο επεισόδιο της σειράς Hoonicorn το τερατάκι του Ken Block τα βάζει με μια Ferrari F8 Tributo!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 28/12/2020

Καμία απολύτως σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα που διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αμερικανική ευθεία. Από την μία έχουμε την ντελικάτη F8 Tributo, μία από τις πιο όμορφες Ferrari που έχουμε δει που δεν την χορταίνει το μάτι. Είναι αυτή με τον ισχυρότερο V8, ο γνωστός των 3,9 lt με ισχύ 720 PS στις 8.000 rpm και 770 Nm στις 3.250 rpm. Σχετικά με τις επιδόσεις έχουμε ένα «0-100» σε 2,9 sec με το «0-200» να ολοκληρώνονται σε 7,8 sec και την τελική να είναι στα 340 km/h.

Από την αρχή η μάχη φαίνεται άνιση αφού το Hoonicorn είναι μια βαριά αναβαθμισμένη παλιά Mustang με προδιαγραφές ανάλογες ενός dragster. Έχει έναν twin-turbo V8 των 6,7 lt που αποδίδει πάνω από 1.400 άλογα και συνδυάζεται με 6άρι σειριακό κιβώτιο. Το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει ένα ακόμη βαρύ πλεονέκτημα, η μεταφορά της ροπής στους τέσσερις τροχούς. Και κάπως έτσι το Hoonicorn πραγματικά καταβροχθίζει την Ferrari και στις τρεις δοκιμασίες.

Το απίστευτο είναι πως το νέο επεισόδιο του καναλιού Hoonigan το κοντέρ του βίντεο έχει χτυπήσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μέρες. Κάτι που ακούγεται λογικό μιας και το Hoonicorn έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό από gamers που κατατροπώνουν οποιοδήποτε τετράτροχο βρεθεί μπροστά τους. Φυσικά, στο μαγικό κόσμο του Forza Horizon 4.