Να γιατί η Lamborghini είναι η μάρκα για "Real Lovers" (Video)


Σε ένα πολύ γλυκό video η Lamborghini μας υπενθυμίζει ότι η ιταλική μάρκα έχει φανατικούς φίλους από πολύ μικρή ηλικία.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/12/2018

Μία Lamborgini ήταν και παραμένει πάντα ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο ακόμα και ανάμεσα στις φημισμένες εταιρίες των supercars όλου του κόσμου. Και η ιταλική εταιρία θέλησε να μας το θυμήσει με έναν ιδιαίτερο και πολύ χαριτωμένο τρόπο.

Στο video που ετοίμασε βλέπουμε ένα παιχνιδάδικο στο οποίο μπαίνουν διάφορα αγοράκια για να πάρουν αυτοκίνητα. Τα περισσότερα ζητούν κάποια Lambo όμως ο "υπάλληλος" τα πληροφορεί ότι έχουν εξαντληθεί. Και τους προτείνει να αγοράσουν κάποιο άλλο.

Τα περισσότερα ενδίδουν σ' αυτό το ιδιότυπο challenge. Και μόνο ένα από αυτά θα μείνει μέχρι τέλους πιστός στην μάρκα της καρδιάς του. Και η ανταμοιβή έρχεται σε όλο της το μεγαλείο, καθώς ο υπάλληλος του παιχνιδοπωλείου είναι συνεργάτης της Lamborghini σε ένα πολύ όμορφο event.

O πιτσιρικάς βγαίνει έξω από το κατάστημα, όπου από μακριά πλησιάζει μία πραγματική Lamborghini που την οδηγεί ο δοκιμαστής της εταιρίας Marco Mapelli. Ο τελευταίος κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και δίνει στον μικρό μία μινιατούρα της Aventador SVJ που ήθελε να αγοράσει, ενώ του δίνει και την μοναδική δυνατότητα να βάλει μπροστά τον κινητήρα της Aventador και να ακούσει τον ήχο του V12. Κάνοντάς τον όπως είναι προφανές μία για πάντα πιστό στην μάρκα, η οποία όπως λέει και το σλόγκαν είναι για "Real Lovers".