Νέα Alfa Romeo Giulietta Sport με πλούσιο εξοπλισμό και ανταγωνιστική τιμή


Το μοντέλο που ενσαρκώνει το “Alfa Spirit” έρχεται ανανεωμένο, με μια ολοκαίνουργια έκδοση, την έκδοση Sport.

  • 4/5/2018

Το ήδη ελκυστικό πακέτο της βασικής έκδοσης Giulietta, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων,  A/C, 6 αερόσακους, ESP/Hill Holder/e-Q2, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, επιλογέα οδήγησης ALFA DNA,  DRL και πίσω φώτα LED, σύστημα U-connect με οθόνη αφής 5’’,  Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 16’’εμπλουτίζεται, για την ολοκαίνουργια έκδοση Giulietta Sport. Τα επιπλέον στοιχεία περιλαμβάνουν σπορ εμπρός προφυλακτήρα με κόκκινο περίγραμμα, σπορ πίσω διαχύτη με μεγαλύτερη διπλή απόληξη εξάτμισης, πλευρικά μαρσπιέ, μαύρο εσωτερικό στον ουρανό και τις κολόνες, ζάντες αλουμινίου 17’’, σκούρα πίσω κρύσταλλα, προβολείς ομίχλης, εμπρός υποβραχιόνιο και cruise control.

Επίσης η νέα Giulietta Sport μπορεί να διαμορφωθεί με ιδιαίτερο τρόπο, χάρη στη μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών και πακέτων εξοπλισμού που προσφέρονται. Τα νέα πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού είναι εξίσου ελκυστικά, και σχεδιασμένα για να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, στο πακέτο Tech συμπεριλαμβάνονται: Radio Alpine (με υψηλής ποιότητας οθόνη αφής 7’’ και υποστήριξη Video, Bluetooth audio streaming, κόκκινο διακριτικό φωτισμό, θύρες USB/AUX και HDMI, χειριστήρια στο τιμόνι με 8 κουμπιά ελέγχου), κάμερα οπισθοπορείας και πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών.

Το πακέτο συνδέεται υποχρεωτικά με τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Το πακέτο Carbon αναβαθμίζει τη σπορτίβ εμφάνιση του αυτοκινήτου χάρη στις μοναδικές carbon-look λεπτομέρειες στη γρίλια, στα καλύμματα των καθρεπτών, στους προβολείς, στα πάνελ των θυρών και το πλαίσιο του ταμπλό, στον εμπρός διαχύτη με τις κόκκινες γραμμές, αλλά και στα πλευρικά μαρσιπιέ. Ο σπορ χαρακτήρας αναδεικνύεται και από το σκούρο ταμπλό, τις Miron λαβές των θυρών και τα Miron περιγράμματα των προβολέων ομίχλης.

Η τιμή της νέας Giulietta Sport, διαμορφώνεται, μετά τις προωθητικές ενέργειες, στα 18.050€, με τον κινητήρα 1.4 120 PS, στα 20.600€  με τον 1.4 Multiair 150 PS και στα  20.900€ με τον 1.6 JTDM-2 120 PS ενώ μπορεί να αποκτηθεί και με χρηματοδότηση μέσω FCA Bank.