Νέα, αποκαλυπτική εμφάνιση για τη Mercedes-AMG One


H εξέλιξη της Mercedes-AMG One, του πρώτου hypercar της γερμανικής εταιρείας, πλησιάζει στο τέλος της και στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε κάποιες λεπτομέρειες από το αμάξωμά της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: CARPIX.
  • 14/4/2021

Οι άνθρωποι της Mercedes-AMG κάνουν τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης της One, η παρουσίαση της οποίας αναμένεται να γίνει εντός της χρονιάς.

Κατά καιρούς, έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες με το καμουφλαρισμένο αμάξωμα του hypercar στις οποίες δεν είναι δυνατόν να φανούν οι λεπτομέρειες του.

Ωστόσο, πρόσφατα, ένα από τα πρωτότυπα εντοπίστηκε χωρίς να έχει καλυμμένα το εμπρός και το πίσω μέρος του, όπως επίσης και τον αεραγωγό στην οροφή του.

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε τα μεγάλα ανοίγματα στον εμπρός προφυλακτήρα του, όπως και τη διαμόρφωση αυτού, καθώς και τα ψυγεία που βρίσκονται πίσω του.

Στο πίσω μέρος του οχήματος βλέπουμε τη διαμόρφωση του αεροδυναμικού διαχύτη και την κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση, η οποία αποτελείται από μία μεγάλης διαμέτρου απόληξη και δύο μικρότερες κάτω από αυτή. 

Τη στιγμή λήψης των συγκεκριμένων φωτογραφιών ήταν εκτεταμένη η μεγάλη πτυσσόμενη αεροτομή ο οποία εξασφαλίζει την αεροδυναμική σταθερότητα και πρόσφυση του οχήματος όταν αυξάνεται η ταχύτητά του.

Επίσης, βλέπουμε καθαρά τον αεραγωγό οροφής, μέσω του οποίου ψύχεται ο κινητήρας, και τη διαμόρφωση αυτού σε όλο το μήκος της.

Ως γνωστόν, η Mercedes-AMG One θα έχει κινητήρα που θα προέρχεται από το μονοθέσιο που χρησιμοποιούσε η ομάδα της στη Formula 1 το 2016 και θα κατασκευαστεί μόνο σε 275 μονάδες, όπως έχει ανακοινώσει η εταιρεία. 

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.