Νέα διαφημιστική καμπάνια SEAT


Η Ισπανική εταιρία αναδεικνύει τις αξίες της μέσα από μία νέα διαφημιστική καμπάνια.

  • 22/6/2016

Η Ισπανική εταιρία αναδεικνύει τις αξίες της μέσα από μία νέα διαφημιστική καμπάνια. Η σημαντική συμβολή της SEAT στην οικονομία της Ισπανίας είναι δεδομένη, ενώ η έρευνα, ανάπτυξη, τεχνολογία, βιωσιμότητα, συνδεσιμότητα, αποδοτικότητα και παραγωγικότητα είναι βασικές αρχές που καθορίζουν την SEAT και τα μοντέλα της.

«Ανακαλύψτε τη SEAT». Με αυτή την προτροπή η SEAT λανσάρει σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ένα νέο διαφημιστικό σποτ, με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της, τη παρουσίαση των αξιών της και την επιβεβαίωση της σημαντικής συμβολής της στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και γενικότερα στην οικονομία της Ισπανίας. Βασικός πρωταγωνιστής του σπoτ, το νέο SEAT Ateca, το πρώτο SUV μοντέλο της μάρκας που συγκεντρώνει όλη τη κορυφαία τεχνολογία. Η νέα διαφημιστική καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει στην Ισπανία και τη Γερμανία και θα εμφανιστεί μετά το καλοκαίρι και σε άλλες αγορές.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ παρουσιάζει πως το πλήρωμα του Apollo 8 κατά την αποστολή του στη σελήνη, τελικά γοητεύεται από την ομορφιά του πλανήτη Γή αντί του μυστηρίου της εξερεύνησης του φεγγαριού. Θεαματικές αεροφωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων των   Isla Cristina (Huelva), Montaña Pasiega (Cantabria), Valle de Ordesa (Aragón), Sierra Alhamilla, (Almería) και Cabo Formentor (Mallorca), χαράζονται στη μνήμη τους για πάντα. Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή εκτιμούν όλα όσα έχουν στη Γή καθώς και τα αμέτρητα τοπία που μπορούν να απολαύσουν και να εκτιμήσουν στον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τη Marketing Director της SEAT Susanne Franz, «με τη καμπάνια  "Ανακαλύψτε τη SEAT”, η εταιρεία στοχεύει να αναδείξει το γεγονός πως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με την αίσθηση του θαυμασμού». Στόχος της SEAT είναι να ενισχύσει το αίσθημα της υπερηφάνειας, του θαυμασμού και τελικά της εκτίμησης για ότι είναι δικό μας, για τον κόσμο μας. Η SEAT προτρέπει το κοινό να την γνωρίσει και να εκτιμήσει την αίσθηση της βελτίωσης της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της τεχνολογίας.

Μερικές φορές, μία διαφορετική προοπτική, μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τα μεγάλα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Η μάρκα δεν θέλει να παρουσιάσει μόνο ένα μοντέλο, αλλά θέλει να δείξει και το τι υπάρχει και συμβαίνει πίσω από αυτό. Όταν για πρώτη φορά παίρνει εμπρός ένας νέος κινητήρας, μία νέα ιστορία ξεκινάει.

Η SEAT γνώρισε στην Ισπανία την αυτοκίνηση με το μοντέλο 600 και σύντομα έγινε το αγαπημένο εμπορικό σήμα του Ισπανικού λαού. Μεταγενέστερα λανσαρίσματα μοντέλων, όπως τα 1500, 850, 124, 127, Ibiza, Toledo, Leon, έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την ιστορία της μάρκας μέχρι σήμερα. Με το λανσάρισμα του νέου Ateca, η SEAT διανύει μία από τις πιο σημαντικές περιόδους της ιστορίας της, η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω με την άφιξη τριών νέων μοντέλων μέσα στο 2017.