Νέα δυνατότητα - Σε real time η κίνηση στην Αττική Οδό με ένα click


Πλέον οι οδηγοί μπορούν να έχουν live ενημέρωση στο κινητό τους για την κατάσταση που επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο ανά πάσα στιγμή.

  • 31/1/2023

Η κίνηση στους δρόμους είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα και ένας από τους οδικούς άξονες που εμφανίζει συχνά κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι και η Αττική Οδός.

Ωστόσο, πλέον, οι οδηγοί θα μπορούν να ενημερώνονται σε real-time για την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή, μέσω του ανανεωμένου site της εταιρείας, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία με στόχο τη βελτιωμένη εμπειρία και την ενημέρωση των χρηστών σε πραγματικό χρόνο για τις συνθήκες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο κατά τις ώρες αιχμής.

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα έχουν προστεθεί εμπλουτισμένες δυνατότητες και νέες λειτουργικότητες, όπως, μεταξύ άλλων, νέος live χάρτης και πληροφόρηση μέσω μπάρας μηνυμάτων για την κίνηση στην Αττική Οδό, η οποία ενημερώνεται ταυτόχρονα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με 3 απλά βήματα να βρουν το συνδρομητικό πρόγραμμα που τους ταιριάζει, ενώ οι συνδρομητές της Αττικής Οδού μπορούν με μερικά «κλικ» να συνδεθούν στον συνδρομητικό τους λογαριασμό ή να κατεβάσουν την εφαρμογή my e-PASS.

Τέλος, το νέο περιβάλλον επιφυλάσσει για τους χρήστες ακόμα πιο φιλική και εύκολη πλοήγηση από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet.