Νέα ειδική έκδοση Final Edition για τη Mercedes-AMG E-Class


Η Mercedes-AMG παρουσιάζει την ειδική έκδοση Final Edition για την E 63 S 4MATIC, που θα κυκλοφορήσει σε μόλις 999 αντίτυπα, αποχαιρετώντας την τρέχουσα γενιά της E-Class που το 2023 θα δώσει τη σκυτάλη στη νέα γενιά της.

  • 31/5/2022

Η Mercedes-AMG παρουσιάζει την ειδική έκδοση E 63 S 4MATIC Final Edition και στους δύο τύπους αμαξωμάτων Sedan και Estate και με αυτή αποχαιρετά την πολύ επιτυχημένη σειρά μοντέλων W/S 213. Ο V8 biturbo κινητήρας των 4,0 λίτρων και 612 ίππων με την πλήρως μεταβλητή τετρακίνηση και την λειτουργία Drift ήταν τα highlight της AMG E 63 S 4MATIC.

Η σπορ εμφάνιση και ο αχανής βασικός εξοπλισμός καθιστούν την Final Edition έναν μοναδικό συνδυασμό επιδόσεων και πολυτέλειας. Η έκδοση Final Edition διατίθεται αποκλειστικά σε γκρι ματ βαφή σε απόχρωση γραφίτη magno. Οι σφυρήλατες ζάντες AMG των 20 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο τονίζουν την ιδιαίτερη φύση του αυτοκινήτου, όπως και το έμβλημα AMG στην κολόνα C και οι γκρι σχεδιαστικές πινελιές στα πλάγια του αυτοκινήτου .

Σε όλα αυτά προστίθεται το AMG Night Package. Το πακέτο έρχεται με πολλά στοιχεία του αμαξώματος σε γυαλιστερό μαύρο, όπως το μπροστινό splitter της ποδιάς AMG, τα ένθετα των πλαϊνών μαρσπιέ AMG, την επένδυση στα μπροστινά φτερά, τα πλαίσια των παραθύρων, τα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών και τη λωρίδα της πίσω ποδιάς AMG. Στην όλη ειδική συσκευασία περιλαμβάνεται και το θερμομονωτικό σκούρο φιμέ τζάμι από την κολόνα Β. Οι δύο τραπεζοειδείς, μαύρες χρωμιωμένες διπλές απολήξεις της εξάτμισης ολοκληρώνουν το φινίρισμα στο πίσω μέρος. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός προβάλλει το λογότυπο της AMG με τη βοήθεια της τεχνολογίας LED όταν οι πόρτες ανοίγουν.

Ο μοναδικός χαρακτήρας συνεχίζεται και μέσα στην καμπίνα. Το AMG Performance Seat Package High-End δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Με τα καθίσματα AMG Performance, προσφέρει τέλεια πλευρική υποστήριξη για δυναμική οδήγηση, ενώ όλες οι θέσεις των καθισμάτων μπορούν να ρυθμιστούν ηλεκτρικά. Η επένδυση από λεπτό δέρμα nappa AMG σε γκρι τιτανίου/μαύρο με κίτρινες ραφές σε αντίθεση τονίζει τον σπορ χαρακτήρα. Ο πίνακας οργάνων και η επένδυση από υψηλής ποιότητας δέρμα nappa προσδίδουν στο εσωτερικό ακόμα μεγαλύτερη αποκλειστικότητα.

Το τιμόνι AMG Performance σε μαύρο δέρμα nappa με μικροΐνες DINAMICA προσφέρει το τέλειο κράτημα για ακριβείς χειρισμούς. Η κίτρινη ραφή σε αντίθεση ταιριάζει με το χρώμα της ταπετσαρίας, ενώ το flattened σχήμα χαρακτηριστικό της AMG προέρχεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ενισχύει τη σπορ εμφάνιση της καμπίνας.

Άκρως συλλεκτική σε 999 αντίτυπα

Τα διακοσμητικά στοιχεία AMG σε carbon βρίσκονται και στην κεντρική κονσόλα και δίνουν στην Final Edition τη χαρακτηριστική πινελιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η κεντρική κονσόλα φέρει επίσης το σήμα "AMG FINAL EDITION" με την επιγραφή "1 of 999". Οι μαύρες επενδύσεις των μαρσπιέ από ανοξείδωτο ατσάλι AMG εντυπωσιάζουν με το αποκλειστικά κίτρινα φωτιζόμενα γράμματα "AMG". Τέλος, τα κομψά μαύρα πατάκια με γράμματα AMG και τις κίτρινες ραφές σε αντίθεση συνδυάζονται ιδανικά με την εσωτερική διακόσμηση και προστατεύουν το χώρο των ποδιών από τη βρωμιά.

Για την προστασία του αυτοκινήτου από τη σκόνη στο γκαράζ, κάθε πελάτης λαμβάνει επίσης ένα κάλυμμα αυτοκινήτου AMG εσωτερικού χώρου με τα γράμματα "AMG E 63 S FINAL EDITION" στο αντίστοιχο χρώμα.