Νέα έκδοση Toyota Yaris GR Sport


ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η TOYOTA ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 14/9/2018

Μπορεί ένα υβριδικό να είναι και σπορ; Η Toyota το αποδεικνύει παρουσιάζοντας το Yaris GR Sport που ξεχωρίζει από την πιο επιθετική σχεδίαση και το χαμηλωμένο κατά 11 χλστ. αμάξωμα με την ανάρτηση να έχει αμορτισέρ Sachs Performance. Νέας σχεδίασης είναι οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών ενώ το όλο πακέτο τονίζουν οι μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, το κόκκινο στους προφυλακτήρες, η διακριτική πίσω αεροτομή και άλλες λεπτομέρειες.

Σε αντίθεση με το καυτό GRMN το Yaris GR Sport υπόσχεται υβριδική οδηγική απόλαυση συνδυάζοντας και οικονομία καυσίμου. Θα παρουσιαστεί στο σαλόνι του Παρισιού και το λανσάρισμά του ξεκινά αρχές 2019 στις ευρωπαϊκές αγορές. Όσο για την ισχύ του αυτή δεν αλλάζει και παραμένει στους 100 PS.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο Παρίσι θα παρουσιαστεί και μία επετειακή έκδοση Yaris Y20 για τα είκοσι χρόνια που συμπληρώνει του χρόνου το δημοφιλές supermini.