Νέα έκδοση Toyota Yaris Vibe


Το νέο Yaris Vibe θα διατίθεται με τον βενζινοκινητήρα 1.0 VVT-I (65 ίππους) που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο αλλά και τον βενζινοκινητήρα 1.3 VVT-i με 87 ίππους.
  • 9/2/2005
&00 Το Toyota Yaris Vibe είναι η πιο πρόσφατη ειδική έκδοση της σειράς η οποία στοχεύει να πετύχει μία ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και αίσθηση για το best seller της Toyota καθώς και έναν πιο σπορ χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.
Το νέο Yaris Vibe θα διατίθεται με τον βενζινοκινητήρα 1.0 VVT-I (65 ίππους) που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο αλλά και τον βενζινοκινητήρα 1.3 VVT-i με 87 ίππους. Ο βασικός εξοπλισμός του Yaris Vibe, συμπεριλαμβάνει μια σειρά από δυναμικά χαρακτηριστικά τα οποία είναι επιπρόσθετα σε σύγκριση με τον εξοπλισμό των εκδόσεων Terra Plus και Luna Plus. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

1. Νέες εσωτερικές επενδύσεις, αντίστοιχου σχεδιασμού με το Sol, σε μπλε ή κόκκινη απόχρωση, ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα. 2. Ομοιόμορφος χρωματισμός στα πλαστικά μέρη του εσωτερικού, αντίστοιχος με εκείνον του T-Sport. 3. Δερμάτινο τιμόνι με μπλε ή κόκκινες ραφές ανάλογα με το εσωτερικό χρώμα, καθώς και ενσωματωμένα χειριστήρια ηχοσυστήματος. 4. Δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων με λεπτομέρεια χρωμίου. 5. Υφασμάτινα πατάκια μπλε ή κόκκινα, ανάλογα με το εσωτερικό. 6. Πόρτες και αεραγωγοί με διακοσμητικά τύπου ανθρακονημάτων, προερχόμενα από την έκδοση T-Sport 7. Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος.

Εξωτερικά...
...το Yaris Vibe ξεχωρίζει χάρη στους εξωτερικούς καθρέπτες και στα διακοσμητικά προστατευτικά προφυλακτήρων στο χρώμα του αμαξώματος, τους εμπρόσθιους προβολείς ομίχλης, στα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ καθώς και την χρωμιωμένη προέκταση εξάτμισης. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται επίσης οι ζάντες αλουμινίου 14'' ιντσών, σχεδίασης αντίστοιχης με τις ζάντες "Orcada" (αποκλειστικά για τα 1.300 κ. εκ.) καθώς επίσης και κάλυμμα τροχών νέας σπορ σχεδίασης. (αποκλειστικά για τα 1.000 κ. εκ.).

e-go.gr