Νέα εξοπλιστικά πακέτα για τη Skoda Fabia


Δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα έρχονται να προστεθούν στην γκάμα της προσφάτως ανανεωμένης Skoda Fabia, διατηρώντας το δημοφιλές supermini στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 24/7/2019

Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Skoda υποδέχθηκε στην γκάμα της την ανανεωμένη εκδοχή της Skoda Fabia, η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία επιστρέφει προσθέτοντας δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα στην παλέτα του δημοφιλούς supermini.

To πρώτο πακέτο ονομάζεται Black Pack και περιλαμβάνει πλήθος εξοπλιστικών στοιχείων σε μαύρο χρώμα, όπως οι ζάντες αλουμινίου και οι γρίλιες της κεντρικής εισαγωγής αέρα.

Προαιρετικά προσφέρεται και η οροφή σε μαύρο χρώμα, όπως άλλωστε και οι ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών.

Προσανατολισμένο στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας είναι το Comfort Pack, το οποίο και θα συνδυάζεται στα εξοπλιστικά επίπεδα Ambition και Style, περιλαμβάνοντας αισθητήρες φώτων και βροχής, αισθητήρες στάθμευσης στο μπροστινό και το πίσω τμήμα και θερμαινόμενα καθίσματα.

Προαιρετικά θα μπορεί να επιλέξει κανείς το σύστημα εισόδου και έναυσης του κινητήρα χωρίς κλειδί, το κόστος του οποίου ανέρχεται σε περίπου 170 ευρώ.

Κατά τ’ άλλα, οι συνδυασμοί κινητήρων-συστημάτων μετάδοσης δεν παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, γεγονός που συνεπάγεται ότι το βάρος της εμπορικής επιτυχίας του αυτοκινήτου θα συνεχίσει να το σηκώνει ο TSI κινητήρας του 1,0 λίτρου απόδοσης 95 και 110 ίππων.  

Δείτε τις τιμές της νέας Skoda Fabia στην ελληνική αγορά εδώ.